Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi 🎈

Brunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30. Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää —>

Sähköautojen latauspisteet Murikanrantaan

Meiltä löydät nyt 4kpl sähköautojen latauspistettä.

Lue lisää —>

Yhteistyö Tampere-talon kanssa

Nimet paperissa! Solmimme Tampere-talon kanssa sopimuksen myyntiyhteistyöstä.

Lue lisää —>

Tykyideoita virkistyspäivän järjestämiseen

Lue lisää —>

Kaksi upeaa rantasaunaa ja takkahuone Tampereen Näsijärvellä

Tampereen Näsijärven rannalla, vain muutaman sadan metrin päässä Murikanrannan päärakennuksesta sijaitsee kaksi rantasaunaa ja viihtyisä ja iso takkahuone.

Lue lisää —>

Miksi palaverin on syytä mennä joskus ihan metsään?

Lue lisää —>

Murikanranta Hanselin sopimustoimittajaksi

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel on valinnut Kokoushotelli Murikanrannan kokous-, tapahtuma- ja virkistyspalvelujen sopimustoimittajaksi.

Lue lisää —>

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30.
Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää