Auditorio

Kokoustila suurelle yleisölle

Murikanrannan auditorio sopii hyvin seminaareihin, koulutuksiin ja muihin isompiin tilaisuuksiin. Auditorioon on helppo tulla ja ohjata vieraat, sillä se sijaitsee kokoushotellin pääaulassa. Puhujien ja kouluttajien esitysmateriaalit on helppo näyttää yleisölle monipuolisen av-varustuksen avulla. Vastapäätä auditoriota sijaitsee maisemaravintola, jossa on helppo ruokailla tai käydä väliaikakahvilla.

Auditorioon mahtuu yhteensä 140 henkilöä.

  • 140 henkilölle
  • pääaulan lähellä
  • monipuolinen av-varustus ja wlan-verkko

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kokoushuoneet —>

Muokattavia ja erikokoisia huoneita

Murikanrannasta löydät kattavan valikoiman erilaisia kokoushuoneita, jotka sopivat esimerkiksi koulutuksiin ja pienryhmätyöskentelyyn. Huoneita on helppo muokata, ja niihin mahtuu 6–80 osallistujaa.

Palloiluhalli —>

Tapahtumatila isoihin tilaisuuksiin

Murikanrannan palloiluhalli sopii erinomaisesti isojen tilaisuuksien ja tapahtumien näyttämöksi. Tilassa on valmiina valkokangas, ja saatavilla kokous- ja äänentoistotekniikka. Tilaa 250 kokousvieraalle.

Rantasauna ja takkahuone —>

Rento paikka kokoukseen tai saunailtaan

Murikanrannan rantasaunan yhteydessä sijaitsee viihtyisä ja iso takkahuone, joka sopii hyvin illanistujaisiin vaikkapa palaverin jälkeen. Voit tilata rantasaunalle myös tarjoilut. A-oikeudet.

Spa-osasto —>

Hyvästi kuivat kokoukset

Tyylikkäin kokoustilamme on spa-osasto ja sen takkahuone. Altailta löytyy suuri näyttö ja videotykki sekä laadukas äänentoistojärjestelmä. Takkahuoneessa on kokoustilat 12 hengelle, oleskelutilaa, aito takka, sekä pieni keittiö tarjoilupöytineen.

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30.
Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää