Kokoushuoneet

Kokoushuoneet

Murikanrannasta löytyy eri kokoisia kokoushuoneita, jotka ovat muokattavissa erilaisiin tarpeisiin.

Kokoushuoneet 1–4

Kokoushuoneet 1–4 ovat 24–30 hengen ryhmille, ja niissä voi helposti siirtää pöytiä ja tuoleja haluamallaan tavalla. Kokoushuoneet on nimetty Murikanrannan Teollisuusliiton historian mukaisesti: löydät meiltä Verstas-, Masuuni-, Telakka-, Paja- ja Latomo-nimiset kokoushuoneet, joista kaikista löytyy monipuolinen av-varustus ja wlan-verkko.

Kokoushuoneiden 1–4 yhteydessä on neljä pienempää ryhmätyötilaa 6–8 henkilölle. Ryhmätyötiloissa on myös fläppitaulu ja wlan-verkko.

Kokoushuoneen pinta-ala on 67m² ja ryhmätyötilan 16m².

  • Kokoushuoneet 24–30 hengelle
  • Ryhmätyötilat 6–8 hengelle
  • Av-varustus ja wlan-verkko

Kokoushuone 5

Kokoushuone 5 on nimeltään Valurauta, ja sinne mahtuu 60–80 henkeä. Valurauta sijaitsee pääaulan lähellä, ja se voidaan jakaa myös kahdeksi erilliseksi tilaksi. Pöydät ja tuolit ovat vapaasti siirrettävissä haluttuun muotoon. Tilassa on muiden kokoushuoneiden tapaan av-varustus ja wlan-verkko.

  • Pinta-ala 140 m²
  • 60–80 hengelle
  • Voidaan jakaa kahdeksi erilliseksi tilaksi
  • Av-varustus ja wlan-verkko

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30.
Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää