Rantasauna ja takkahuone

Kaksi upeaa rantasaunaa ja takkahuone Tampereen Näsijärvellä

Tampereen Näsijärven rannalla, vain muutaman sadan metrin päässä Murikanrannan päärakennuksesta sijaitsee kaksi rantasaunaa ja viihtyisä ja iso takkahuone. Tilaa on noin 20-30 hengelle. Takkahuoneen yhteydessä on erikseen pukuhuoneet naisille ja miehille. Rantasaunan takkahuoneesta, ruokapöydän äärestä löytyy istumapaikat 15 hengelle.

Rantasaunamme ja takkahuoneemme sopii hyvin erilaisten kokousten pitämiseen. Tiloista löytyy ilmainen WiFi-yhteys sekä televisio esitysmateriaaleille tietokonekytkentää varten.

Kokouksen aikana voi käydä saunomassa lempeän kipakoissa löylyissä tai pulahtamassa 10 metrin päässä sijaitsevan Näsijärven aaltoihin.

Rantasaunamme ulkopuolella on nuotiopaikka, jossa voi vilvoitella kuumien löylyjen tai kiivaiden keskustelujen jälkeen. Kokouksen ja löylyttelyjen jälkeen voi grillata makkaraa, juoda huurteisia juomia tai muuten vain nauttia upeasta järvimaisemasta nuotiotulen äärellä.

Rantasaunalle on tarjolla erilaisia menukokonaisuuksia. Rantasauna on anniskelualuetta. Saunaillan tarjoilut voi tilata kätevästi suoraan takkahuoneeseen.

Mikäs sen parempaa kuin saunominen, uiminen, makkaran grillaaminen nuotiolla ja hyvä seura!

Täydelliset tilaussaunat isompaankin saunailtaan

Meillä onnistuu myös isomman porukan saunailta. Rantasaunastamme löytyy kaksi eri kokoista saunaa, Iso Hiisi ja Pikku Hiisi.

Iso Hiisi: puulämmitteinen, max. 25 saunojaa

Pikku Hiisi: sähkölämmitteinen, max. 10 saunojaa

Oli kyseessä sitten ihan tavallinen saunailta tai esimerkiksi firman tyky-päivä, on rantasaunamme ja takkahuoneemme mainio valinta.

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30.
Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää