Aktiviteetit

Tampereen Murikanrannassa on aktiviteetteja joka lähtöön

Oletko järjestämässä työpaikan virkistyspäivää ja mietit mitä tehdä Tampereella? Vai kaipaako kokouspäiväsi ohjelmaa? Meiltä löydät monipuoliset aktiviteetit joka lähtöön.

Murikanrannasta löydät kiinnostavan ja hauskan kattauksen erilaisia aktiviteetteja, joiden parissa voi viettää aikaa tunnista kokonaiseen päivään. Paketteihin kuuluu mm. kevyttä ja haastavampaa liikuntaa, erilaisia esittelykierroksia, frisbeegolfia ja tiimikisoja.

Kysy lisää, niin suunnitellaan teidän porukalle sopiva ohjelmakokonaisuus!

Aktiviteettien yleiset ehdot

Aktiviteettitarjous tehdään aina räätälöidysti. Henkilömäärä tulee vahvistaa viimeistään 7 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli ryhmä on vahvistettua henkilömäärää suurempi, veloitus tehdään toteutuneen henkilömäärän mukaisesti. Hintoihin lisätään alv 10 % tai 24 %.

Hyvinvointia ja energiaa toiminnallisilla ja käytännönläheisillä hyvinvointiluennoilla!
Luentojen kesto n. 1h. Luennoilla käydään läpi käytännön harjoituksia ja lisäksi osallistujat saavat kirjalliset ohjeet. Hyvinvointivalmentajana toimii Tapahtumatuotanto Voltin Niina Seppänen (Int Health Coach®).

Liikunnan hyödyt eivät välttämättä vaadi maksimipanosta!
On aika muuttaa ajatuksia ja mindsettiä sen suhteen, mikä on ”kunnon treeni” ja siitä, mikä lasketaan terveyttä ja vireystilaa edistäväksi liikunnaksi! Otetaan mukaan maalaisjärki ja itsemyötätunto ja käydään läpi helppoja, arkeen ujutettavia liikunnallisia tottumuksia.

Selätä Selkäsi – Top 10 vinkit selän hyvinvointiin
Istuminen on monissa ammateissa – ainakin osittain – lähes pakollista, mutta samalla todellinen haaste tuki- ja liikuntaelimistölle sekä toimintakyvylle. Luennolla käydään läpi seuraavia aiheita: selkäkipu ja mielen voima, ergonomian aakkoset, syvät lihakset, missä? Käytännönläheinen ja myös harjoitteita sisältävä luento!

Näin starttaat liikunnan nollatasolta
Luennolla käydään läpi tyypillisimpiä sudenkuoppia liikunnan aloittamisen liittyen ja muistutetaan myös arkiliikunnan sekä taukoliikunnan merkityksestä varsinaisen ”treenaamisen” rinnalla ja tukena. Luomuliikunta on todellakin IN!

Hyvä Paha Kaamos
Onko kaamosaika sinusta sopiva hetki rauhoittaa arkea ja levätä vai vuoden raskain aika, jolloin energia ja mieliala makaavat maan tasolla? Luennolla käydään läpi pimeän ajan hyvinvointi- ja ravintovinkkejä tavoitteena, että tuleva kaamos olisi edellisiä helpompi!

Jaksaa, jaksaa – kuka heiluttaa elämäsi tahtipuikkoa?
Tämän luennon tavoite on selkeä: suorittajasta entiseksi suorittajaksi. Pääteemoina: suorittavasta elämäntyylistä merkityksellisempään elämään ja kuka on oikea Minä? Rohkenetko mukaan?

Lisää mielenrauhaa ja energiaa!
Tällä luennolla pureudutaan seuraaviin, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta tärkeisiin aiheisiin: Oman stressitason tunnistaminen, stressin merkit kehossa ja mielessä sekä erilaiset stressinkäsittelykeinot.

Hyvinvoinnin uusi salainen ase: hengitys!
Hengityksellä on iso merkitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, vireystasoon, stressinsäätelyyn puhumattakaan kivunhoidosta. Tämä workshop tutustuttaa myös mindfulnessin eli tietoisen läsnäolotaitojen perusteisiin.

Live the Nature -luontoseikkailupeli
Live The Nature -luontoseikkailupeli sopii loistavasti esimerkiksi virkistys- tai tykypäivän ohjelmaksi tai piristämään kokouspäivää. Pelissä pääsee liikunnan ja tiimihengen kehittämisen ohella rentouttamaan mieltä ja kehoa upean Murikanrannan alueen luonnon helmassa esimerkiksi 2-4 hengen tiimeinä toisia tiimejä vastaan kisaillen. Toteutuksessa käytetään helppokäyttöistä mobiilisovellusta, joka ohjaa pelaajan rastilta toiselle ja antaa mahdollisuuden vaikuttaa pelin kulkuun toimien samalla pistelaskujärjestelmänä.

Voltin Landeolympialaiset
Nyt otetaan mittaa hauskoilla, tiimihenkeä kehittävillä ja hieman erilaisilla lajeilla! Voltin Landeolympialaiset on sopiva sekoitus perinteisiä ”maaseudun askareita” ja leikkimielistä kisailua. Aihealueen kokemuksesta on hyötyä, mutta myös hyvällä tuurilla pärjää mainiosti; hyvästä asenteesta puhumattakaan! Lajiesimerkkejä: saappaanheitto, lypsykisa, talikon tarkkuusheitto ja kottikärryralli.

Voltti Winter games
Voltti Winter Games on tulvillaan talviliikunnan, ulkoilun ja iloisen yhdessäolon riemua. Tunnelman takaavat monipuoliset lajit sekä rento meininki. Lajiesimerkkejä: Tandemhiihto ”5 päällä”, PakkasFrisbee, VolttiCurling, Lumipotkulautaviesti, Tarkkuusammunta Jättiritsalla. Tunnelman takaavat hauskat lajit, innostavat ohjaajat, musiikki sekä ulkotulet.

Voltin Spelit -tiimikisa
Vieläkö muistatte legendaarisen TV-kisailun Speden Spelit? Voltin Spelit on hauskoja ja rentoja, kevyesti liikunnallisia kisailuja toisiaan vastaan kilpailevina joukkueina, lajeina muun muassa Hula Hula, tarkkuuspotku, tasapainokisa jne. Naurutakuu! Ohjelma soveltuu hyvin järjestettäväksi sisällä tai ulkona.

Voltin Lajitarjotin
Ryhmällänne on 1,5 – 2,5 h ajan käytössä 4-6 lajivaihtoehtoa (ryhmän koosta riippuen), jossa osallistujat vierailevat oman valintansa mukaisesti tai asiakkaan niin halutessa, Voltti jakaa osallistujat ryhmiin, jotka kiertävät kaikki pisteet (näin mahdollistuu myös leikkimielinen kisailu ryhmien kesken).
Valittavissa olevat lajit:

  • Frisbeegolf – jo lähes kansallispelin maineen saanut ”feel good” –laji!
  • Huojuva Torni ja JättiDomino -älypelit – löytyykö yhtään insinööriä?
  • JättiMikado* – nyt vaaditaan tarkkuutta ja sorminäppäryyttä
  • Kahvakuulaviesti – muistatko tunnelipallon koulun liikuntatunnilta? Periaate sama, väline tuhdimpi
  • VolttiCurling – harjat esiin ja silmä tarkkana!
  • Lakanalenttis – hauskaa, tiimihenkeä ja yhteen hiileen puhaltamisen meininkiä perinteistä lentopallopeliä mukaillen
  • Tarkkuusheitto ja Penalty Kick

Minuuttipeliä! -tiimikisa
Tämä tiimiohjelma kannustaa nopeisiin päätöksiin ja käänteisiin eikä anna aikaa eikä tilaa turhalle nysväämiselle. Minuuttipeliä! on mukaansatempaava ja energinen aktiviteetti, joka kehittää tiimin kommunikaatiotaitoja – loistava lisä boostaamaan niin virkistys- kuin myös tyky-päivää soveltuen myös energisoivaksi kolmevarttiseksi seminaari- / koulutuspäivään! Sopii hyvin järjestettäväksi sisällä tai ulkona.

Onko porukalla hallussa kasarin rockit, ysärin popit ja ehkä ripaus tietämystä myös leffamusiikista? Jo kymmeniä yritysryhmiä viihdyttänyt ohjelmanumero kutkuttaa musatietäjien aivonystyröitä varsinkin pikkujoulukautena, mutta on mahdollinen ohjelmavaihtoehto myös TYKY- ja virkistyspäiviin ja muihin yritysjuhliin. Teemavaihtoehdot: suomenkielinen klassikkoversio, englanninkielinen klassikkoversio sekä Hard Rock Hallelujah!

Tämä monipuolinen, halutessanne Tampere-painotteinen / yleistietopainotteinen, tietovisa on 40 min täyttä tykitystä soveltuen niin kokouspäivän loppukevennykseksi kuin kustannustehokkaaksi ohjelmaksi henkilöstö- tai asiakastilaisuuteen. Parhaat tietäjät luonnollisesti palkitaan.

Selätä Selkäsi -hyvinvointiliikuntatunti
Selätä Selkäsi –hyvinvointitunti on tehokkaita ja monipuolisia, erityisesti selän, niskan ja hartioiden alueen lihasvoimaan ja liikkuvuuteen vaikuttavia liikkeitä sisältävä harjoitus. Lopuksi ohjelmassa on palauttava ja rentouttava venyttely. Osallistujat saavat mukaan kirjalliset omaharjoitteluohjeet. Voidaan järjestää myös keskellä kokouspäivää taukoliikuntahetkenä!

Hyvää Oloa Venytellen -kehonhuoltotunti
Kaikille soveltuva, monipuolinen venyttely, jossa monipuolisia liikkuvuusharjoitteita. Tunti päättyy rentoutukseen.

Lihaskuntoa ja tasapainoa
Tällä tunnilla pääset haastamaan ja testaamaan omaa tasapainoasi ja saat varmasti myös kehoon lisää liikkuvuutta. Noin puolet tunnista käytetään lämmittelyyn ja tasapainoharjoitteluun ja puolet hyvää oloa tuovaan venyttelyyn ja kehoon liikkuvuutta tuoviin harjoitteisiin.

Voltti tapahtumatuotanto

Hyppää sähköfatbiken selkään ja koe Murikanrannan järviluonto.

Lähde järvelle hotellimme kajakkirannasta ja nauti maisemista.

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30.
Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää