Täydellinen kokouspaikka

Kokoushotelli Murikanrannasta löydät kaiken, mitä onnistuneen kokouksen ja tapahtuman järjestämiseen tarvitset: toimivat ja inspiroivat kokoustilat, oman rauhan, kauniin luonnon ja loistavan palvelun valmiine kokous- ja aktiviteettipaketteineen. Tampereelta meille on matkaa noin 40 minuuttia.

Murikanranta on juuri remontoitu. Se tarkoittaa, että voit järjestää kokouksen myös uudella spa-osastolla. Myös Murikanrannan hirsisauna takkahuoneineen tarjoaa mukavan sopukan illanviettoon – ympäröivästä järviluonnosta puhumattakaan. Ulkoilmapalaveri onnistuu vaikkapa laavun lämmössä.

Meillä myös tapahtumien järjestäminen onnistuu enemmän kuin hyvin. Olemme esimerkiksi suosittu tyhy-päiväpaikka, sillä meillä on paljon suunniteltua ohjelmaa aktiviteettipakettien muodossa.

Varaa mieleisesi tila tai kokouspaketti

Löydät meiltä toimivat tilat niin pieniin palavereihin kuin suuriin koulutustilaisuuksiin. Jos osallistujamäärä on suuri, suosittelemme auditoriota tai palloiluhallia. Jos olet liikkeellä pienemmällä porukalla, tutustu tunnelmalliseen takkahuoneeseen tai rentoon kirjastoon.

Kysy lisää meiltä! Olipa kyseessä konferenssi, virkistyspäivä tai viikonlopputapahtuma, löydämme sinulle sopivan ratkaisun.

Järjestämistyössä sinua auttavat valmiit kokouspaketit, jotka voit varata väh. 10 henkilölle.

Katso kokouspaketit >
Pyydä tarjous >