Kokouspalvelut

Tapahtuma- ja kokoustilat Tampereen Näsijärvellä

Tervetuloa Kokoushotelli Murikanrantaan. Meillä voit järjestää joustavasti kokouksia ja erilaisia tapahtumia, tai yöpyä muuten vain kauniin Näsijärven rannalla. Kokous- ja tapahtumapaikkana vahvuuksiamme ovat kauniin luonnon rauhan keskeltä löytyvät toimivat ja inspiroivat kokoustilat yhdistettyinä loistavaan palveluun.

Sijaitsemme omassa rauhassa, mutta vain 35 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Noin 40 minuutin ajomatkan jälkeen sinut toivottaa tervetulleeksi vuonna 1974 arkkitehtikisan voittanut, täysin uudistettu rakennus ja vehreä miljöö.

Meillä on kokoustilat jopa 250 henkilölle kokoustilana ja 300 henkilölle tapahtumatilana ja tilaa majoittaa 208 yövierasta. Maisemaravintolamme palvelee aamiaisesta illalliseen. Kokoushotellimme onkin oiva valinta ei vain tamperelaisille tai pirkanmaalaisille, vaan myös koko Suomen yrityksille pohjoisesta etelään.

Hotellissamme on myös moderni spa. Voit käydä kokouspäivän päätteeksi ottamassa löylyt tai mikäli tunteet käyvät kuumana kokouksen aikana, pulahda kylmävesialtaaseemme, sillä kokouksen voi järjestää myös spa-osastolla. Rantasaunastamme pääsee mukavasti ympäri vuoden uimaan Näsijärveen. Liikuntahallin kuntosali on kaikkien vieraidemme käytössä aamuisin ja iltaisin. Tarjoamme vierailllemme erilaisia aktiviteetteja, niin pienelle kuin suuremmallekin budjetille. Suunnittelemme juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.

Täydelliset tapahtuma- ja kokoustilat tarpeisiinne

Olemme erikoistuneet erilaisten kokousten ja tapahtumien järjestelyihin ja tarjoammekin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua aina varausprosessin alusta tilaisuuden päättymiseen saakka. Luonnollisesti meiltä löydät kätevästi kaikki tarvittavat modernit välineet järjestääksesi onnistuneen tilaisuuden.

Jos osallistujamäärä on suuri, suosittelemme auditoriota tai palloiluhallia. Jos olet liikkeellä pienemmällä porukalla, tutustu tunnelmalliseen rantasaunan takkahuoneeseen tai muunneltaviin ja eri kokoisiin kokoushuoneisiin.

Kokouksen tai tapahtuman suunnittelussa voit hyödyntää valmiita kokouspakettejamme, joita voit varata vähintään 2 henkilölle. Kokouspaketteihin voit kätevästi yhdistää haluamiasi aktiviteetteja.

Virkistyspäivät, viikonlopputapahtumat ja häät onnistuvat myös mainiosti

Suuren majoituskapasiteettimme, tilojemme joustavuuden ja kokonaisvaltaisten palveluidemme ansiosta olemme myös suosittu juhlatilakohde hääparien ja syntymäpäiväsankareiden keskuudessa.

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Auditorio —>

Kokoustila suurelle yleisölle

Jos olet järjestämässä tilaisuutta isommalle yleisölle, valitse heti pääaulan vieressä sijaitseva tilava ja näyttävä auditorio. Tilaan mahtuu yhteensä 140 henkilöä.

Kokoushuoneet —>

Muokattavia ja erikokoisia huoneita

Murikanrannasta löydät kattavan valikoiman erilaisia kokoushuoneita, jotka sopivat esimerkiksi koulutuksiin ja pienryhmätyöskentelyyn. Huoneita on helppo muokata, ja niihin mahtuu 6–80 osallistujaa.

Palloiluhalli —>

Tapahtumatila isoihin tilaisuuksiin

Murikanrannan palloiluhalli sopii erinomaisesti isojen tilaisuuksien ja tapahtumien näyttämöksi. Tilassa on valmiina valkokangas, ja saatavilla kokous- ja äänentoistotekniikka. Tilaa 250 kokousvieraalle.

Rantasauna ja takkahuone —>

Rento paikka kokoukseen tai saunailtaan

Murikanrannan rantasaunan yhteydessä sijaitsee viihtyisä ja iso takkahuone, joka sopii hyvin illanistujaisiin vaikkapa palaverin jälkeen. Voit tilata rantasaunalle myös tarjoilut. A-oikeudet.

Spa-osasto —>

Hyvästi kuivat kokoukset

Tyylikkäin kokoustilamme on spa-osasto ja sen takkahuone. Altailta löytyy suuri näyttö ja videotykki sekä laadukas äänentoistojärjestelmä. Takkahuoneessa on kokoustilat 12 hengelle, oleskelutilaa, aito takka, sekä pieni keittiö tarjoilupöytineen.

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30.
Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää