Tapahtuma- ja kokoustilat Tampereen Näsijärvellä

Tervetuloa Kokoushotelli Murikanrantaan. Meillä voit järjestää joustavasti kokouksia ja erilaisia tapahtumia, tai yöpyä muuten vain kauniin Näsijärven rannalla. Kokous- ja tapahtumapaikkana vahvuuksiamme ovat kauniin luonnon rauhan keskeltä löytyvät toimivat ja inspiroivat kokoustilat yhdistettyinä loistavaan palveluun valmiine kokous- ja aktiviteettipaketteineen.

Sijaitsemme omassa rauhassa, mutta vain 35km päässä Tampereesta. Noin 40 minuutin ajomatkan jälkeen sinut toivottaa tervetulleeksi vuonna 1974 arkkitehtikisan voittanut rakennus ja suuri, asfaltoitu, maksuton pysäköintialue. Sään suosiessa Tampereelta pääse meille kätevästi myös kahden tunnin veneajelulla.

Meillä on kokoustilat jopa 300 henkilölle ja tilaa majoittaa 208 yövierasta. Vieraitamme palvelee kaksi herkullista ravintolaamme, aamiaisesta illalliseen. Kokoushotellimme onkin oiva valinta ei vain tamperelaisille tai pirkanmaalaisille, vaan myös pääkaupunkiseudun ja koko Etelä-Suomen yrityksille.

Hotellissamme on myös vastavalmistunut uusi kylpylä, joka on asiakkaiden suosiossa. Voit käydä kokouspäivän päätteeksi ottamassa löylyt tai mikäli tunteet käyvät kuumana kokouksen aikana, pulahda kylmävesialtaaseemme. Rantasaunastamme pääsee myös mukavasti ympäri vuoden uimaan Näsijärveen. Tarjoamme kokous- sekä muille vierailijoillemme paljon erilaisia aktiviteetteja, niin pienelle kuin suuremmallekin budjetille. Aktiviteetteja löytyy mölkystä mindfulnesskurssiin. Meiltä löytyy myös kuntosali, joka on kaikkien vieraidemme käytettävissä aamusta iltaan.

Täydelliset tapahtuma- ja kokoustilat tarpeisiinne

Meiltä löytyy joustavat kokoustilat yli 300 henkilölle niin palavereihin, kuin suuriin koulutustilaisuuksiinkin. Olemme erikoistuneet erilaisten kokousten ja tapahtumien järjestelyihin ja tarjoammekin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua aina varausprosessin alusta tilaisuuden päättymiseen saakka. Luonnollisesti meiltä löydät kätevästi kaikki tarvittavat modernit välineet järjestääksesi onnistuneen tilaisuuden.

Jos osallistujamäärä on suuri, suosittelemme auditoriota tai palloiluhallia. Jos olet liikkeellä pienemmällä porukalla, tutustu tunnelmalliseen rantasaunan takkahuoneeseen tai rentoon kirjastoon.

Kokouksen tai tapahtuman suunnittelussa voit hyödyntää valmiita kokouspakettejamme, joita voit varata vähintään 2 henkilölle. Kokouspaketteihin voit kätevästi yhdistää haluamiasi aktiviteetteja. Lue lisää aktiviteettipaketeista. 


 

Vuonna 2020 asiakastyytyväisyytemme oli 8,9/10

Bookiing.com kautta varanneet asiakkaat antoivat meille arvosanan 9/10


 

Virkistyspäivät, viikonlopputapahtumat ja häät onnistuu myös mainiosti

Myös muiden tapahtumien järjestäminen meillä onnistuu paremmin kuin hyvin. Olemme esimerkiksi suosittu tyky-päiväpaikka, sillä meillä on paljon aktiviteetteja, jotka sopivat eri asioista pitäville. Murikanrannassa voit haastaa työkaverin erilaisiin kisoihin ja aktiviteetteihin. Tutustu aktiviteettipaketteihimme.

Suuren majoituskapasiteettimme, tilojemme joustavuuden ja kokonaisvaltaisten palveluidemme takia olemme myös suosittu juhlatilakohde hääparien ja syntymäpäiväsankareiden keskuudessa.

Kokoushotelli Murikanranta pähkinänkuoressa

 • Monipuolinen kokoushotelli erilaisiin tapahtumiin
 • Monipuoliset kokoustilat jopa 300 henkilölle
 • Valmiit kokouspaketit, joista helppo valita
 • Lähellä Tamperetta
 • Upea järvimiljöö – Omaa rauhaa ja paljon tilaa
 • Vastaremontoitu tilat – Ainutlaatuinen arkkitehtuuri
 • Hyvällä säällä mahdollisuus ulkokokouksiin esim. laavulla
 • Majoitus jopa 208 henkilölle
 • Kaksi ravintolaa ja räätälöidyt menut
 • Spa-osasto – kokous onnistuu myös altaalla!
 • Paljon valmiita aktiviteetteja esim. yrityksen virkistyspäivää varten
 • Oma frisbeegolf-rata ja luontopolku
 • Pirkanmaan järviluonto ja rantasauna

Tutustu kokouspaketteihimme

Pyydä tarjous kokoustilasta