Järjestä tyky-päivä Tampereella – Se erilainen tyky-päivä Tampereella

Opi soittamaan ukulelea, polkaise jopolla suurelle kirkolle, järjestä roomalaiset tai kreikkalaiset olympialaiset, tai vaikka työpaikan frisbeegolf-tournee! Istahda ohjelman päätteeksi katettuun pöytään ja nosta malja omalle työporukalle. Myöhemmin tyky-päivän iltana voitte rentoutua sauna- ja spa-osastollamme ja jutella muustakin kuin töistä.

Tyky-päivä lähestyy! Se tarkoittaa, että pian juhlitaan yrityksenne yhtä vuoden tärkeimmistä päivistä. Ja sehän pitää järjestää kunnolla. Vaikka työhyvinvoinnin ylläpitäminen on isossa kuvassa pitkäjänteistä tekemistä, monilla yrityksillä tyky-tekeminen huipentuu nimenomaan vuoden isoimpaan yhteiseen virkistäytymispäivään.

Bisnes vaatii onnistuakseen tehokasta työpanosta mutta myös paljon joustamista ja venymistä, mistä aika ajoin on hyvä palkita myös omaa henkilöstöä. Mukava, yhdessä vietetty päivä on omiaan ryhmähengen ylläpitämiseen, onnistumisten juhlimiseen sekä rentoutumiseen, jota jokainen kaipaa – niin työntekijät, hr-henkilöstö kuin yrityksen johtohenkilöt.

Vietä onnistunut tyky-päivä Tampereella

Järjestämme tyky-päiviä ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Sen vuoksi voimme ryhdikkäästi sanoa Murikanrannan olevan yksi Tampereen parhaista tyky-päiviä järjestävistä kokoushotelleista. Meillä on tarjota loistavat puitteet metsäisessä miljöössä ja juuri uusituissa tiloissamme.

Emme halua tuputtaa vain helppoja ratkaisuja, vaan räätälöimme tykypäivän aina asiakkaan toiveiden mukaan tarjoiluja myöten. Laajan verkostomme avulla lähes kaikki on mahdollista. Murikanrannassa voit viettää pidemmän tai lyhyemmän tyky-päivän. Joten tulitte sitten hetkeksi, tai vaikka koko päiväksi, tai jos viihdytte meillä yön yli, autamme mielellämme rakentamaan eri ohjelmanumeroista koostuvan monipuolisen kokonaisuuden.

Miksi tyky-päivä kannattaa järjestää juuri meillä?

Murikanranta on ainutlaatuinen kokoushotelli Tampereen Teiskossa, keskellä ei mitään. Juuri siksi meillä on kaikki, mitä onnistuneelta hotellielämykseltä toivot. Pirkanmaan järviluonnon ympäröimässä, vasta remontoidussa hotellissa on helppo järjestää juuri sellainen tilaisuus kuin haluat.

Löydät meiltä toimivat tilat niin pieniin palavereihin kuin suuriin koulutustilaisuuksiin. Jos osallistujamäärä on suuri, suosittelemme auditoriota tai palloiluhallia. Jos olet liikkeellä pienemmällä porukalla, tutustu tunnelmalliseen takkahuoneeseen tai rentoon kirjastoon.

Aloita tyky-päivä jo edellisiltana

Vaikka useimmat tyky-päivät alkavat aamukahveilla, meille voi saapua jo edellisenä iltana. Vaihtoehto on omiaan etenkin pidemmän matkan päästä saapuville työntekijöille. Maineikas spa- ja sauna-osastomme on varauksesta käytettävissänne, samoin ravintolan laadukkaat palvelut. Näin ollen työntekijät voivat siirtyä hyvin yöunien jälkeen pirteänä ja runsaan aamupalan kautta viettämään tyky-päivää, joka huipentuu valitsemaanne buffet-kokonaisuuteen ja ohjelmapakettiin. Päivän päätteeksi suosittelemme kahden rantasaunan lempeitä löylyjä, sekä pulahdusta Näsijärven vilvoittavaan veteen. Huolehdimme myös virvokkeista ja iltapalasta, tottakai.

Kaksi upeaa rantasaunaa ja takkahuone Tampereen Näsijärvellä

Tampereen Näsijärven rannalla, vain parin sadan metrin päässä Murikanrannan päärakennuksesta sijaitsee kaksi rantasaunaa ja viihtyisä ja iso takkahuone. Rantasauna ja takkahuone sopivat hyvin kokousten pitämiseen. Takkahuoneessa on ilmainen WiFi-yhteys sekä televisio, johon saa tietokoneen kytkettyä, joten kokouksen esitysmateriaalit ovat kaikille helposti näkyvillä. Myös kokouksen aikana voi käydä saunomassa lempeän kipakoissa löylyissä tai pulahtamassa 10 metrin päässä sijaitsevan Näsijärven aaltoihin.

Esimerkiksi tällainen on tyky-päivä, jota et osannut ajatella

Haluaisitko kokeilla tiimisi kanssa jotain uutta? Tai vierailla porukalla kiinnostavassa kohteessa? Onko toiveissa enemmän toiminnallinen vai kenties leppoisampi ohjelmapaketti? Murikanrannasta löydät kiinnostavan ja hauskan kattauksen erilaisia aktiviteetteja, joiden parissa voi viettää aikaa tunnista kokonaiseen päivään.

Opi soittamaan ukulelea! Tarvitset vain pelimannihenkeä – ja ehkä tuopin olutta. Meno on musikaalista, rentoa, ehkä laulamme pari nuottiakin.

Hurauta jopolla suurelle kirkolle. Lähdemme porukalla tutustumaan Teiskon ainutlaatuiseen kirkkoon. Jatkamme matkaa kylän museoon ja tutustumme oppaan johdolla museon aarteisiin. Päälle nautimme museokahvit ja nisupullat. Takaisin voi ajaa kilvan tai muuten vain omaan tahtiin maisemista nauttien.

Järjestä roomalaiset olympialaiset! Opi keihään-, kiekon-, ja moukarinheiton salat ja pukkaa kuulaa kuin Halvari. Heittolajien saloihin sinut perehdyttää elämäntapaurheilija Makkos-Pauli (Paulus Makkonen).

Entä miltä kuulostaisivat kreikkalaiset olympialaiset? Hiero älynystyröitäsi ja koettele nokkeluuttasi visaisissa pulmissa. Kääntele palikoita, selvitä arvoitukset, kokoa palapelit, ratkaise älypelit ja selätä matemaattiset ongelmat.

Illan tullen voit istahtaa tulistelemaan nuotion ääreen ja lurittelemaan rakastettuja, ikivihreitä Tapio Rautavaaran sanoin. Tapsana toimii näyttelijä Jari Välimäki.

Tääältä voit tutustua muihin aktiviteetteihin ja valmiisiin ohjelmapaketteihin. Autamme myös mielellämme räätälöimään juuri teille soveltuvan ohjelman. Ota silloin yhteyttä niin jutellaan lisää!

Miksi tyky-päivään kannattaa panostaa?

Tyky-päivän tavoitteena on edistää henkilöstön työhyvinvointia, parantaa jaksamista ja kohottaa yhteishenkeä. Vuodenkiertoon sidottujen lomien lisäksi on aina välillä hyvä ottaa taukoa töistä ja ylläpitää hyvää fiilistä virkistyspäivän muodossa. Tampereen seutu on tunnettu kauniista luonnostaan, minkä vuoksi myös useat pakettimme sisältävät luonnossa liikkumista ja liikuntaa, tulistelua ja leikkimielistä kilpailua esimerkiksi frisbeegolfin muodossa. Kaiken kruunaa loistava ruoka ja juoma, sekä tietenkin oma rentoutunut ja hyväntuulinen työporukka.

Lähetä tarjouspyyntö tyky-päivästä