Järjestä tyky-päivä

Se erilainen tyky-päivä Tampereella

Tyky-päivä lähestyy! Se tarkoittaa, että pian vietetään yrityksenne yhtä vuoden tärkeimmistä päivistä. Ja sehän pitää järjestää kunnolla. Vaikka työhyvinvoinnin ylläpitäminen on isossa kuvassa pitkäjänteistä tekemistä, monilla yrityksillä tyky-tekeminen huipentuu nimenomaan vuoden isoimpaan yhteiseen virkistäytymispäivään.

Mukava, yhdessä vietetty päivä on omiaan ryhmähengen ylläpitämiseen, onnistumisten juhlimiseen sekä rentoutumiseen, jota jokainen kaipaa – niin työntekijät, hr-henkilöstö kuin yrityksen johto.

Järjestämme tyky-päiviä ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Sen vuoksi voimme ryhdikkäästi sanoa Murikanrannan olevan yksi Tampereen parhaista tyky-päiviä järjestävistä kokoushotelleista. Meillä on tarjota loistavat puitteet metsäisessä miljöössä ja uniikeissa tiloissamme.

Emme halua tuputtaa vain helppoja ratkaisuja, vaan räätälöimme tykypäivän aina asiakkaan toiveiden mukaan tarjoiluja myöten. Laajan verkostomme avulla lähes kaikki on mahdollista. Murikanrannassa voit viettää pidemmän tai lyhyemmän tyky-päivän. Joten tulitte sitten hetkeksi, tai vaikka koko päiväksi, tai jos viihdytte meillä yön yli, autamme mielellämme rakentamaan eri ohjelmanumeroista koostuvan monipuolisen kokonaisuuden.

Haluaisitko kokeilla tiimisi kanssa jotain uutta? Tai vierailla porukalla kiinnostavassa kohteessa? Onko toiveissa enemmän toiminnallinen vai kenties leppoisampi ohjelmapaketti? Murikanrannasta löydät kiinnostavan ja hauskan kattauksen erilaisia aktiviteetteja, joiden parissa voi viettää aikaa tunnista kokonaiseen päivään.

Aloita tyky-päivä jo edellisiltana

Vaikka useimmat tyky-päivät alkavat aamukahveilla, meille voi saapua jo edellisenä iltana. Vaihtoehto on omiaan etenkin pidemmän matkan päästä saapuville työntekijöille. Maineikas spa- ja saunaosastomme on varauksesta käytettävissänne, samoin ravintolan laadukkaat palvelut. Näin ollen työntekijät voivat siirtyä hyvin yöunien jälkeen pirteänä ja runsaan aamupalan kautta viettämään päivää, joka huipentuu valitsemaanne buffet-kokonaisuuteen ja ohjelmapakettiin. Päivän päätteeksi suosittelemme rantasaunan lempeitä löylyjä, sekä pulahdusta Näsijärven vilvoittavaan veteen. Huolehdimme myös virvokkeista ja iltapalasta, tottakai.

Lähetä tarjouspyyntö tykypäivästä

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30.
Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää