Palloiluhalli

Palloiluhalli

Murikanrannan palloiluhalli sopii hyvin myös kokous- ja tapahtumatilaksi. Kokoustilana palloiluhalliin mahtuu 250 henkilöä ja tapahtumatilana 300 henkilöä. Palloiluhallissa on valmiina valkokangas, jonne voi heijastaa esitysmateriaaleja. Myös muu kokoustekniikka ja äänentoistolaitteet ovat saatavilla. Hallissa on myös wlan-verkko.

  • 250-300 hengelle
  • Pinta-ala 435 m²
  • Saatavilla kokouspöydät
  • Valkokangas ja kokoustekniikka

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Auditorio —>

Kokoustila suurelle yleisölle

Jos olet järjestämässä tilaisuutta isommalle yleisölle, valitse heti pääaulan vieressä sijaitseva tilava ja näyttävä auditorio. Tilaan mahtuu yhteensä 140 henkilöä.

Kokoushuoneet —>

Muokattavia ja erikokoisia huoneita

Murikanrannasta löydät kattavan valikoiman erilaisia kokoushuoneita, jotka sopivat esimerkiksi koulutuksiin ja pienryhmätyöskentelyyn. Huoneita on helppo muokata, ja niihin mahtuu 6–80 osallistujaa.

Rantasauna ja takkahuone —>

Rento paikka kokoukseen tai saunailtaan

Murikanrannan rantasaunan yhteydessä sijaitsee viihtyisä ja iso takkahuone, joka sopii hyvin illanistujaisiin vaikkapa palaverin jälkeen. Voit tilata rantasaunalle myös tarjoilut. A-oikeudet.

Spa-osasto —>

Hyvästi kuivat kokoukset

Tyylikkäin kokoustilamme on spa-osasto ja sen takkahuone. Altailta löytyy suuri näyttö ja videotykki sekä laadukas äänentoistojärjestelmä. Takkahuoneessa on kokoustilat 12 hengelle, oleskelutilaa, aito takka, sekä pieni keittiö tarjoilupöytineen.

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30.
Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää