Lounas

MA 19.2.
Pannupihvejä ja tomaattikastiketta (L)
Marjakiisseliä (M,G)

TI 20.2.
Broilerleikkeitä ja currymajoneesia (L)
Mustikkakukkoa ja kermavaahtoa (L)

KE 21.2.
Kebabkastiketta ja ranskalaisia (L,G)
Jäätelöä (L,G)

TO 22.2.
Pinaattikalaa (L,G)
Persikkarahkaa (L,G)

PE 23.2.
Välimeren broileria (M,G)
Pientä makeaa (L)

L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton

Tarjoilemme buffet-lounasta arkisin 11.30-13.00
Lounaaseen sisältyy:
– salaattipöytä
– leipävalikoima ja levite
– kaksi lämminruokavaihtoehtoa (tarjolla on aina kasvisruokaa)
– jälkiruoka
– ruokajuomina vesi ja kotikalja
– kahvi/ tee

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Ruokalistamme allergeenit pyydämme varmistamaan paikanpäällä olevasta lounaslistastamme sekä lisätietoja saatte ravintolan henkilökunnalta.

Keittiömme käyttää suomalaista tuoretta lihaa.


www.facebook.com/murikanranta
www.instagram.com/hotellimurikanranta

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Kaipaatko syksyysi lämpimiä uutisia? Tunnelmallinen spa-osastomme on kaikkien kokous- ja tapahtuma-asiakkaidemme käytössä. Nappaa käteesi lasi kuplivaa ja nauti.

Lue lisää