Ravintola

Hyvän palaverin resepti

Murikanrannassa emme tyydy palaveripulliin, vaan kokoushotellissamme sinua palvelee laadukas maisemaravintola. Ravintolassa nautit paitsi paikallisista herkuista, myös näkymästä Näsijärvelle. Ravintolan yhteydestä löydät myös kabinetin, jossa on mahdollista järjestää tilaisuus.

Herkkuhetkiä maisemaravintolassa

Päivän ateriat tarjoamme runsaasta seisovasta pöydästä uniikissa maisemaravintolassa. Mutteri-klubi puolestaan avaa ovensa iltaisin tai sopimuksen mukaan, ja siellä voi viettää iltaa myös seurapelien tai biljardin parissa.

Buffet-lounaan lisäksi tarjoamme maittavia menukokonaisuuksia, jotka räätälöimme yhdessä asiakkaan kanssa. Valmistamme kaikki ruoat tuoreista raaka-aineista omassa keittiössämme, ja suosimme alueemme lähituottajia.

Myös Murikanrannan kaunis piha-alue tarjoaa upeat puitteet ulkona syömiselle – ja halutessasi pääset vaikka nokipannukahveille!

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30.
Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää