Omat, ikimuistoiset häät Tampereen seudulla

Häät, elämäsi tärkeimmät juhlat, ansaitsevat vain parasta ja arvoisensa ympäristön. Seitsemän minuutin ajomatkan päässä Murikanrannasta sijaitseva idyllinen Teiskon kirkko ja Murikanrannan hotellin upea järvimaisemaravintola ovat omiaan järjestää häät Tampereella!

Täältä Murikanrannasta löytyy kaikki keskellä ei mitään. Sen vuoksi Tampereen Teiskossa sijaitseva juhlapaikkamme on omiaan intiimien häiden viettämiseen. Meillä on mukava juhlia morsiusparin elämän tärkeintä päivää yhdessä oman juhlakansan kesken.

Murikanranta – vertaansa vailla oleva juhlapaikka

Murikanrannan uudistetut tilat, 170 hengen upea järvimaisemaravintola ja hotellia ympäröivä kaunis luonto tarjoavat vertaansa vailla olevat puitteet ikimuistoiselle hääjuhlalle Tampereen seudulla. Tunnelmalliset hääkuvat voi ottaa Näsijärven mieleenpainuvissa rantamaisemissa. Hotellin rannalla on myös vihitty pariskuntia avioliiton yhteiselle matkalle.

Räätälöimme hääjuhlan alusta loppuun vastaamaan juuri Teidän toiveitanne. Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistelee tilat, pöytäjärjestyksen ja kattauksen sekä hoitaa tarjoilun ja loppusiivouksen, jotta te voitte keskittyä olennaiseen eli toisiinne.

Järjestä unelmien häät Tampereella

Ensiluokkaisesta palvelustaan tunnetusta Murikanrannasta löytyy vaihtoehtoja niin suuremmille kuin pienemmille hääseurueille. Hotellin monipuoliset tilat taipuvat kaikkiin toiveisiin ja tarpeisiin.

Avaran ja valoisan, Näsijärven maisemiin aukeavan Yläravintolan salin tunnelma luo upeat puitteet juhlien järjestämiseen. Ruokailun jälkeen iltaa voi jatkaa Alaravintolassa, joka tunnetaan myös Mutteri-klubina. Mutteri-klubi on erinomainen paikka juhlien jatkoille! Klubilta on myös kesäaikaan kulku kauniille nurmikkoiselle pihalle ja Näsijärven rannalle, jossa juhlaväen valokuvaus ja koko porukan yhteiskuva voidaan toteuttaa.

Murikanrannan laadukas baarivalikoima mahdollistaa häitä varten suunnitellun drinkkilistan, jonka valikoimaan voidaan nostaa pariskunnan suosikkijuomia. Kerrothan hyvissä ajoin etukäteen, minkälaisia cocktaileja ja kaikille soveltuvia alkoholittomia mocktaileja haluaisitte tarjota.

Meillä järjestät persoonalliset ja omannäköiset häät!

Murikanrannan monikäyttöiset tilat voidaan aina somistaa hääparin toiveiden mukaisesti. Laadukas äänentoistojärjestelmä sekä muunneltava valaistus mahdollistavat halutun tunnelman.

Talon puolesta peruskattaukseen kuuluvat kynttilät, kangasliinat, kangasservietit ja astiasto. Näiden lisäksi hääpari voi somistaa tiloja omien mieltymysten mukaan ja tuoda paikan päälle koristeita ja kukkia omakustanteisesti.

Varaa hääparin sviitti ja pitkämatkalaisille hotellihuoneet

Kauniin ja ennen kaikkea kätevän sijaintinsa lisäksi Murikanrannan etuja ovat maistuvat ja räätälöitävät juhlamenut sekä laadukas majoitus. Morsiuspari pääsee majoittumaan hotellin tyylikkäimmässä vierashuoneessa, joka on sisustettu Artekin henkeen. Lisäksi pitkämatkalaiset voivat yöpyä hotellihuoneissa, jotka häävierailla on aina mahdollisuus varata erityishinnoin.

Valitse suosikkisi häämenuista ja hääkakuista

Häämenut tarjoillaan noutopöydästä, alku- ja pääruoka katetaan pöytään tarjolle samanaikaisesti. Menut ovat muokattavissa hääparin mieltymysten mukaan – niin alku-, pää- kuin jälkiruoissa vain mielikuvitus on rajana, joten kertokaa rohkeasti omista toiveistanne! Kakkukahvit voidaan tarjoilla yläravintolan lisäksi myös Mutteri-klubissa, mikäli juhlat jatkuvat iltaan. Menusta löytyy myös useita maistuvia vaihtoehtoja iltapalaksi.

Juhlien alkoholijuomat tilataan Murikanrannalta. Nykyään häissä on melko tavallista, että morsiuspari tarjoaa boolin ja esimerkiksi kaksi viinikaatoa ruokailun aikana. Tämän jälkeen omakustanteinen Mutteri-klubi on auki vieraille sovittuun valomerkkiin asti.

Villikortti: järjestä teemahäät Havaijin tai Karibian tyyliin!

Häissä juhlitaan teidän rakkauttanne juuri teille ominaiseen tyyliin. On vapauttavaa oivaltaa, että omat häät voi järjestää juuri sellaisiksi kuin itse haluaa! Hääjuhlan ei siis tarvitse noudattaa tiettyä kaavaa, vaan häitä voidaan juhlia omaan persoonaan sopivalla tavalla. Juhlimiseen tulee myös aivan omanlaistaan syvyyttä, kun siinä näkyy avioparille merkityksellisiä asioita.

Murikanrannan uudistetut saunat ja spa-osasto tarjoavat intiimin ja aikuiseen makuun suunnitellun elämyksen, jonka tunnelman voi suunnitella mieleisekseen: tilat voidaan valaista toivotun fiiliksen mukaan, ja laadukas äänentoistojärjestelmä mahdollistaa omien suosikki lattaribiisien soittamisen aina aamun pikkutunneille asti. Lisää siis kutsukorttiin illan pukeutumisvinkki, johon kuuluvat uimapuku ja vaikka kaulaan ripustettava havaiji-tyylinen kukkalei!

Tervetuloa juhlimaan ja viettämään omannäköiset häät Tampereen seudulla, Murikanrannassa!

PYYDÄ TARJOUS HÄISTÄ!