Järjestä häät

Ikimuistoiset häät Tampereen seudulla

Häät, elämäsi tärkeimmät juhlat, ansaitsevat vain parasta ja arvoisensa ympäristön. Seitsemän minuutin ajomatkan päässä Murikanrannasta sijaitseva idyllinen Teiskon kirkko ja Murikanrannan hotellin upea järvimaisemaravintola ovat omiaan järjestää häät Tampereella! Myös hotellin rannalla on vihitty pariskuntia avioliiton yhteiselle matkalle.

Murikanrannasta löytyy kaikki keskellä ei mitään. Meillä on mukava juhlia morsiusparin elämän tärkeintä päivää yhdessä oman juhlaväen kesken. Hotellin monipuoliset tilat taipuvat kaikkiin toiveisiin ja tarpeisiin.

Uniikit tilat, 170 hengen upea järvimaisemaravintola ja hotellia ympäröivä kaunis luonto tarjoavat vertaansa vailla olevat puitteet ikimuistoiselle hääjuhlalle. Tunnelmalliset hääkuvat voi ottaa Näsijärven mieleenpainuvissa rantamaisemissa.

Räätälöimme hääjuhlan alusta loppuun vastaamaan juuri Teidän toiveitanne. Halutessanne ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistelee tilat, pöytäjärjestyksen ja kattauksen sekä hoitaa tarjoilun ja loppusiivouksen, jotta te voitte keskittyä olennaiseen eli toisiinne. Talon puolesta peruskattaukseen kuuluvat kynttilät, kangasliinat, kangasservietit ja astiasto. Murikanrannan monikäyttöiset tilat voidaan aina somistaa hääparin toiveiden mukaisesti ja laadukas äänentoistojärjestelmä mahdollistaa halutun tunnelman.

Varaa hääparin sviitti ja pitkämatkalaisille hotellihuoneet

Kauniin ja ennen kaikkea kätevän sijaintinsa lisäksi Murikanrannan etuna on laadukas majoitus. Morsiuspari pääsee majoittumaan hotellin tyylikkäimmässä huoneessa, joka on sisustettu Artekin henkeen. Lisäksi pitkämatkalaiset voivat yöpyä hotellihuoneissa, jotka häävierailla on aina mahdollisuus varata erityishinnoin. Majoittumaan mahtuu yhteensä 208 yövierasta.

Valitse suosikkisi häämenuista ja hääkakuista

Häämenut tarjoillaan noutopöydästä, alku- ja pääruoka katetaan pöytään tarjolle samanaikaisesti. Menut ovat muokattavissa hääparin mieltymysten mukaan. Niin alku-, pää- kuin jälkiruoissa vain mielikuvitus on rajana, joten kertokaa rohkeasti omista toiveistanne! Menusta löytyy myös useita maistuvia vaihtoehtoja iltapalaksi.

Juhlien alkoholijuomat tilataan Murikanrannalta. Nykyään häissä on melko tavallista, että morsiuspari tarjoaa boolin ja esimerkiksi kaksi viinikaatoa ruokailun aikana. Tämän jälkeen omakustanteinen baari on auki vieraille sovittuun valomerkkiin asti. Mutta juomapuolenkin räätälöimme luonnollisesti juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Villikortti: häiden jatkot spa-osastolla!

Murikanrannan saunat ja spa-osasto tarjoavat intiimin ja aikuiseen makuun suunnitellun elämyksen, jonka tunnelman voi suunnitella mieleisekseen: tilat voidaan valaista toivotun fiiliksen mukaan, ja laadukas äänentoistojärjestelmä mahdollistaa omien suosikkibiisien soittamisen aina aamun pikkutunneille asti. Lisää siis kutsukorttiin illan pukeutumisvinkki, johon kuuluu uimapuku!

Tervetuloa juhlimaan ja viettämään omannäköiset häät Tampereen seudulla, Murikanrannassa!

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30.
Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää