Menut

Maisemaravintolan ja Mutteri-klubin noutopöytämenut
Valitsethan yhden menun ryhmällenne:

BUFFETMENU I

Raikasta vihersalaattia, Murikan salaattikastiketta M G

Kainuulaista leipäjuustosalaattia L G

Murikan sienisalaattia L G

Graavilohta ja sinappidressingia M G

Paistettuja muikkuja L

Riistakäristystä M G

Perunasosetta L G

Säräjuureksia M G

Mustikkapiirakkaa ja vaniljavaahtoa L                                     Hinta 56 €/hlö

BUFFETMENU II

Vihersalaattia ja Murikan salaattikastiketta M G V

Hedelmäinen juustosalaatti L G

  • rucolaa, cheddaria, melonia ja tummia viinirypäleitä

Waldorfin salaatti L G

Kylmäsavulohella täytettyjä kananmunanpuolikkaita L G

Porotuorejuusto palttoo nappeja L

Naudan paahtopaistia punaviinikastikkeessa M G

Valkosipuliperunoita L G

Parsakaalta ja porkkanaa M G

Pannacotta raikkaalla marjakastikkeella L G                          Hinta 52 €/hlö

BUFFETMENU III

Raikasta vihersalaattia ja Murikan salaattikastiketta M G V

Avocado-katkarapusalaatti parsan, kirsikkatomaatin ja rucolan kera M G

Marinoituja vihanneksia M G V

Tähden lento broilersalaattia L G

  • juustoa, broileria, omenaa ja ananasta jogurttisalsan ja chilikastikkeen kera

Uunilohta ja tartar-kastiketta L G

Yön ylihaudutettua naudanrintaa portviinikastikkeella M G

Uunipunajuurekset aurajuuston kera L G

Suklaakakkua ja kermavaahtoa L                                           Hinta 69 €/hlö

BUFFETMENU IV

Kreikkalaista salaattia L G

Coleslowta L G

Lohipastasalaattia L

Kalkkunafilee pihvejä sitruunakastikkeessa L

Kasviscouscousta L V

Hedelmä-kinuski pavlova L G                                                  Hinta 42 €/hlö


L- Laktoositon M- Maidoton G-Gluteeniton V-Vegaani

Ennakkoon ilmoitetuissa allergeeneissa, keittiömme huolehtii heille sopivat vaihtoehdot. Lisätietoja mahdollisista allergeeneista saatte ravintolan henkilökunnalta.

Keittiömme käyttää suomalaista lihaa.

Noutopöytä voi olla tarjolla enimmillään 2 tuntia. Kaikkiin noutopöytämenuihin sisältyy talon leipävalikoima levitteineen.
Jälkiruuan kanssa tarjolla on kahvia ja teetä. Hinnat ovat per henkilö ja ne sisältävät alv:n. Teethän tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuuden alkua. Laskutettava vähimmäishenkilömäärä on 20 henkilöä. Voit pyytää tarjouksen myös pienemmälle ryhmälle.



Maisemaravintolan ja Mutteri-klubin lautasmenut

Valitkaa ryhmällenne yhtenäinen menukokonaisuus:

MENU I

Savuporokeittoa saaristolaisleivän kera L

***

Pippurihärkää L G

-kotimainen naudan ulkofileepihvi, pippurikermakastiketta, lohkoperunoita ja paahdettuja kasviksia

***

Talon suklaakakkua ja kirsikkapyreetä L                                                       Hinta 58 €/hlö

MENU II

Paahtopaistileipä L

***

Paahdettua siikaa L G

– valkoviinikastiketta, duchesse-perunaa, paahdettua punajuurta

***

Juustokakkua suomalaisten marjojen kera  L                                              Hinta 49 €/hlö

MENU III

Tomaatti-mozzarellasalaattia valkosipulipatongin kera L

***

Broileria ja pekonilla höystettyä kermakastiketta M G

-broilerin rintafilee, perunarösti ja ratatouillea

***

Mustaherukkavaahtoa  L G                                         Hinta 39 €/hlö

MENU IV

Savulohta salaattipedillä L

-savulohen kera silliherkkua ja talon patonkia

Possunposket mallaskastikkeessa L

– mureaa possunposkea, sinappikermassa muhennettua pekoniperunaa ja juureksia

Marenkiherkku L G                                                     Hinta 44 €/hlö

MENU V

Toast Skagen L

– katkarapuja, sitruunamajoneesia, kananmunaa, versosalaattia saaristolaisleivällä

Petite Tender M G

-kotimaista mureaa häränlihaa, Murikan punaviinikastiketta, paahdettuja perunoita herkkusieni-pekonipaistoksen kera

Suklaa fondant L                                                                         

– lämmin suklaakakku vaniljajäätelön ja vadelmien kera           Hinta 69 €/hlö


L- Laktoositon M- Maidoton G-Gluteeniton V-Vegaani

Ennakkoon ilmoitetuissa allergeeneissa, keittiömme huolehtii heille sopivat vaihtoehdot. Lisätietoja mahdollisista allergeeneista saatte ravintolan henkilökunnalta.

Keittiömme käyttää suomalaista lihaa.

Laskutettava vähimmäishenkilömäärä on 20 henkilöä. Hinnat ovat per henkilö ja ne sisältävät alv:n. Teethän tilauksen 2 viikkoa ennen tilaisuuden alkua. Ryhmältä edellytetään yhtenäistä menuvaihtoehtoa. Valmistamme ruoat laktoosittomana, ilmoitathan muista ruoka-aineallergioista tilauksen yhteydessä.

Voit pyytää tarjouksen myös pienemmälle ryhmälle.