Mistä löytyy paras sauna ja kylpylä Tampereen seudulla?

No meiltä Murikanrannasta, Tampereen Teiskosta, tietysti! Murikanrannan uudistetut saunat ja kylpylä Tampereen seudulla tarjoavat intiimin ja aikuiseen makuun suunnitellun elämyksen, joka jää varmasti mieleen yhtenä parhaista kokouksista. Tilamme ovat vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön.

Murikanrannan kylpylä Tampereen seudulla kutsuu rentoutumaan ja löylyttelemään! Syksyllä 2018 uudistetut tilamme, sekä span erinomaiset kylpemismahdollisuudet vievät rauhoittumisen lisäksi myös talon sisäiset palaverit sekä asiakastapaamiset aivan uudelle tasolle. Historia nimittäin tietää kertoa, että juuri saunan lauteilla on tehty monia tärkeitä päätöksiä. Unohda siis kuivat kokoukset ja varaa seuraava palaveri Tampereen seudun Murikanrannan kylpylään.

Vietä ikimuistoinen suunnittelupäivä Murikanrannan kylpylässä Tampereella

Kuten asiakkaamme ovat itse todenneet, suunnittelupäivät ja palaverit Murikanrannan saunassa ja kylpylässä ovat aivan omanlaisiaan elämyksiä – jotain muuta, mihin yleensä ollaan totuttu. Pohdi vaikka hetki, miltä sinusta kuulostaisi saada sen perinteisen, sirisevien sähkölamppujen sävyttämän palaverikutsun sijaan kutsu keskustelemaan saunan lauteilla, sekä miettimään tulevaisuuden suunnitelmia ja projekteja niin kehoa kuin mieltä hellivissä porealtaissa. Ajatusta on vaikea vastustaa, eikö?

Meidän etujamme on myös se, että Murikanrannan kylpylä taipuu moneen: talviaikaan span oma ääni- ja videomaailma täydentävät tunnelmaa, minkä lisäksi fiilistä voidaan myös aina muokata tapahtuman tyyliin sopivaksi. Tarjoilut onnistuvat talon puolesta, tottakai, ja kokouskahvien lisäksi voit tilata meiltä myös muita virvokkeita.

Kylve, sauno ja suunnittele

Murikanrannan tunnelmallinen spa ja kylpylä Tampereen seudulla toimivat loistavana hemmotteluna kokouspäivän päätteeksi, mutta myös sen aikana, sillä saunat ja spa ovat varattavissa myös yksityiskäyttöön. Voit siis halutessasi pitää esityksiä ja presentaatioita span altailla suuren näytön ja videotykin ansiosta. Laadukas äänentoistojärjestelmä on sekin käytössänne.

Tampereen Murikanrannan kylpylä on monipuolinen hemmottelukohde, ja kolme erilaista saunaa tarjoavat löylyjä jokaiseen makuun. Rantasaunan puulämmitteisen saunan lisäksi spa-tiloista löytyy kuumat ja kosteat löylyt tarjoava sähkölämmitteinen sauna, sekä tehokkaasti lihaksia avaava infrapunasauna. Päivän päätteeksi mieltään ja kehoaan voi hemmotella höyrysaunan lempeissä lämpötiloissa. Infrapunasaunaan ja höyrysaunaan mahtuu kerrallaan 6-8 henkilöä.

Tarjoa asiakkaille ja työntekijöille laadukas ja elämyksellinen kokoushetki kylpylässä Tampereen seudulla

Murikanrannan uudistetusta kylpylästä löydät kaksi kahdeksan hengen poreallasta, sekä kaksi kahdeksan hengen ulkoallasta. Porealtaiden lämpötila on aina 34 astetta ja ulkoaltaiden lämpötila pidetään 37 asteessa. Span tiloista löytyy myös 11-asteinen kylmävesiallas, joten tehokkaat kylmä-kuuma-hoidot on helppo suorittaa vaikka palaverin aikana. Veri varmasti kiertää ja mieli on terässä uusien projektien suunnitteluun!

Myös pukuhuoneita löytyy kaksin kappalein ja ne vetävät 20 + 40 henkilöä.

Varaa spa yksityiskäyttöön

Varaa Murikanrannan kylpylä Tampereen seudulla yksityiskäyttöön! Tilavuokra yksityistilaisuutta varten on kolmelta tunnilta 990,00 € sisältäen alv:n ja pyyhevuokran. Aukioloajoista sovitaan aina tapauskohtaisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

Pyydä tarjous kylpylän yksityisvuokrasta!

Voit myös järjestää saunapalverin Näsijärven rannalla

Järjestit sitten kokousta tai tyky-päivää isommalle tai pienemmälle porukalle, meillä on tarjota vaihtoehdot molempia tilanteita varten. Murikanrannan turvekattoisista kahdesta rantasaunasta pääsee näppärästi pulahtamaan raikkaaseen järviveteen, jonne on matkaa hulppeat 10 metriä. Veteen voi laskeutua joko rappusia pitkin tai kahlata Murikanrannan omalta hiekkarannalta. Talvella saunojat nauttivat myös avannosta, jonka pidämme auki koko talvikauden ajan.

Lempeän kipakoista löylyistä tunnetussa rantasaunassa sykkii kaksi sydäntä, jotka kantavat nimeä Iso Hiisi ja Pikku Hiisi. Puulämmitteinen Iso Hiisi sopii maksimissaan 25 saunojalle ja sähkölämmitteinen Pikku Hiisi puolestaan 10 saunojalle. Lauteilta on mukava siirtyä tunnelmalliseen takkahuoneeseen ja jatkaa suunnittelua tai vaihtoehtoisesti rentoutumista, sillä tila kattaa myös anniskeluoikeudet. Takkatilasta löytyvät laadukkaat av-välineet ja istumapaikat 15 hengelle. Myös pieni keittiö on asiakkaiden käytettävissä. Lue lisää rantasaunasta ja takkahuoneesta.

Sano hyvästit kuiville kokouksille ja varaa Murikanrannan kylpylä Tampereella!

Meille on tärkeää, että nautit olostasi ja palaverista kokonaisvaltaisesti – eli siis kokousvaltaisesti! Yllätä asiakas tai yrityksen työntekijät ihan toisenlaisella palaverikokemuksella, josta varmasti puhutaan pitkään. Span monipuoliset saunat ja altaat ovat myös hyvä lisä tyky-päivään tai pikkujouluihin, ja tuovat helposti pientä luksusta aktiviteettien kylkeen.

Murikanrannan kylpylä on avoinna iltaisin ja kuuluu pakettiin kaikkien majoituksen sisältävien kokousten, sekä muiden meillä järjestettyjen tapahtumien yhteydessä. Kuntosalimme käyttö on myös ilmaista vierailijoillemme.

Muista omat uikkarit, ja pyydä tarjous kylpylän yksityisvuokrasta!

Pyydä tarjous kylpylän yksityisvuokrasta!