Spa-osasto

Mistä löytyy paras sauna ja kylpylä Tampereen seudulla?

No meiltä Murikanrannasta, Tampereen Teiskosta, tietysti! Murikanrannan uudistetut saunat ja kylpylä tarjoavat intiimin ja aikuiseen makuun suunnitellun elämyksen, joka jää varmasti mieleen yhtenä parhaista kokouksista. Tilamme ovat vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön.

Kylpyläosastomme kutsuu rentoutumaan ja löylyttelemään! Span ylelliset tilat ja erinomaiset kylpemismahdollisuudet vievät rauhoittumisen lisäksi myös talon sisäiset palaverit sekä asiakastapaamiset aivan uudelle tasolle. Historia nimittäin tietää kertoa, että juuri saunan lauteilla on tehty monia tärkeitä päätöksiä. Unohda siis kuivat kokoukset ja varaa seuraava palaveri Murikanrannan spa-osastolle! Span monipuoliset saunat ja altaat ovat myös hyvä lisä tyky-päivään tai pikkujouluihin, ja tuovat helposti pientä luksusta aktiviteettien kylkeen.

Vietä ikimuistoinen suunnittelupäivä

Kuten asiakkaamme ovat itse todenneet, suunnittelupäivät ja palaverit Murikanrannan saunassa ja kylpylässä ovat aivan omanlaisiaan elämyksiä – jotain muuta, mihin yleensä ollaan totuttu. Pohdi vaikka hetki, miltä sinusta kuulostaisi saada sen perinteisen, sirisevien sähkölamppujen sävyttämän palaverikutsun sijaan kutsu keskustelemaan saunan lauteilla, sekä miettimään tulevaisuuden suunnitelmia ja projekteja niin kehoa kuin mieltä hellivissä porealtaissa. Ajatusta on vaikea vastustaa, eikö? Voitte halutessanne pitää esitykset ja presentaatiot altailta käsin suuren näytön ja videotykin ansiosta. Laadukas äänentoistojärjestelmä on sekin käytössänne.

Spa myös taipuu moneen: talviaikaan tilan oma ääni- ja videomaailma täydentävät tunnelmaa, minkä lisäksi fiilistä voidaan myös aina muokata tapahtuman tyyliin sopivaksi. Tarjoilut onnistuvat talon puolesta, tottakai, ja kokouskahvien lisäksi voit tilata meiltä myös muita virvokkeita. Spa ja takkahuone ovat anniskelualueita.

Kolme saunaa, viisi allasta

Spa-tiloista löytyy kuumat ja kosteat löylyt tarjoava sähkölämmitteinen sauna, sekä tehokkaasti lihaksia avaava infrapunasauna. Päivän päätteeksi mieltään ja kehoaan voi hemmotella höyrysaunan lempeissä lämpötiloissa. Infrapunasaunaan ja höyrysaunaan mahtuu kerrallaan 6-8 henkilöä.

Allasosastolta löydät kaksi kahdeksan hengen poreallasta, sekä kaksi kahdeksan hengen ulkoallasta. Porealtaiden lämpötila on aina 34 astetta ja ulkoaltaiden lämpötila pidetään 37 asteessa. Span tiloista löytyy myös 11-asteinen kylmävesiallas, joten tehokkaat kylmä-kuuma-hoidot on helppo suorittaa vaikka palaverin aikana. Veri varmasti kiertää ja mieli on terässä uusien projektien suunnitteluun!

Myös pukuhuoneita löytyy kaksin kappalein ja ne vetävät 20 + 40 henkilöä.

Varaa spa yksityiskäyttöön

Murikanrannan kylpylä on avoinna iltaisin ja kuuluu pakettiin kaikkien majoituksen sisältävien kokousten, sekä muiden meillä järjestettyjen tapahtumien yhteydessä.

Voit kuitenkin varata myös pelkän spa-osaston käyttöösi. Tilavuokra yksityistilaisuutta varten on kolmelta tunnilta 990,00 € sisältäen alv:n ja pyyhevuokran. Aukioloajoista sovitaan aina tapauskohtaisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

Muista omat uikkarit, ja pyydä tarjous kylpylän yksityisvuokrasta!

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30.
Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää