Majoitus

Murikanrannassa majoitut mukavasti

Olipa päiväsi täynnä tiukkaa bisnestä tai virkistäviä elämyksiä, Murikanranta takaa viihtyisän majoituksen ja maittavat yöunet. Murikanranta on täydellinen majoitusvalinta luonnossa viihtyville tai rentoutumista tarvitseville. Murikanranta tarjoaa majoitus- ja kokouspalveluita vain 40 minuutin ajomatkan päästä Tampereen keskustasta.

Kokoushotellista löydät yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi perhehuoneita, joihin mahtuu neljä yöpyjää. Perhehuoneet soveltuvatkin hyvin ryhmille sekä lapsiperheille. Yhteensä hotellissa majoittuu 208 henkilöä. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, josta voi helposti ja nopeasti kipaista kokoustiloihin ja ravintoloihin.

Jokainen huone on varustettu Unikulman laadukkailla vuoteilla, sekä Artekin design-kalusteilla. Huoneissa on erilliset, 90 cm leveät sängyt. Kaikista huoneistamme on näköala talon ulkopuolelle ja osassa huoneista on järvinäköala. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Murikanrannan huonetyyppejä ovat standard- ja superior-huoneet sekä perhehuoneet. Superior-huoneet ovat hieman suurempia kuin standard-huoneet. Perhehuoneet ovat yhdisteltäviä standard-huoneita.

Liikuntarajoitteisille löytyy esteettömiä huoneita.

Aamiainen sisältyy hintaan
Kuntosalin ja span käyttö sisältyy hintaan (maanantaista torstaihin)
Erilliset twin-vuoteet
Ilmastointi/lämmitys
Ilmainen nopea WiFi
Taulutelevisio
Hiustenkuivain

Aamiainen sisältyy hintaan
Kuntosalin ja span käyttö sisältyy hintaan (maanantaista torstaihin)
Erilliset twin-vuoteet
Ilmastointi/lämmitys
Ilmainen nopea WiFi
Taulutelevisio
Hiustenkuivain
Osassa superior-huoneista on kylpyamme

Majoitushintamme perustuvat saatavuuteen ja vaihtelevat ajankohtien mukaan. Ryhmät hinnoitellaan myyntipalvelussa erikseen. Lisätietoja hinnoista: murikan.vastaanotto@murikanranta.fi

Sisään- ja uloskirjautuminen

Hotellihuoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 alkaen tai mahdollisuuksien mukaan aiemmin. Uloskirjautuminen tulee suorittaa klo 12.00 mennessä.

Ei ennakkomaksuja tai varausmaksuja. Tilaus- ja peruutusehdot löydät täältä.

Myyntipalvelu
myynti@murikanranta.fi

Vastaanotto: p. 020 761 3730

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Murikanrannan upea ympäröivä järviluonto vie ajatuksesi pois stressaavasta arjesta, oli tilaisuus mikä tahansa. Samoissa tiloissa toimii myös Murikka-opisto. Tervetuloa!

Kokoukset

Mitäpä sitä peittämään, meillä on timanttiset puitteet. Ihastu Murikanrannan kokoustiloihin ja valitse valmiiden kokouspakettien joukosta omasi, niin me hoidamme järjestelyt puolestasi.

Lue lisää

Majoitus

Laadukkaat Unikulman vuoteet takaavat hyvät yöunet. Löydät meiltä yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi myös mukavia perhehuoneita. Tilaa yhteensä 208 vieraalle.

Lue lisää

Spa ja saunat

Spa-osasto hellii päivän päätteeksi – tai kokouksen aikana! Altailla voi nimittäin myös palaveerata suuren näytön avulla. Rannalla lämpiää myös tunnelmallinen hirsisauna, jonka takkahuone on täydellinen valinta palaverin pitämiseen.

Lue lisää

Ravintola

Maisemaravintola tarjoaa upean näkymän lisäksi monipuolisen seisovan pöydän. Illalla ovensa avaava viihtyisä Mutteri-klubi on hyvä valinta illanvietolle biljardin tai lautapelien äärellä…

Lue lisää

Aktiviteetit

Tuo työtiimisi tuulettumaan tyky-päivänä. Meillä on laadukas kattaus erilaisia aktiviteetteja, jotka laittavat porukan jalat ja aivonystyrät liikkeelle.

Lue lisää

Ajankohtaista

Murikanrannan vappubrunssi on katettuna keskiviikkona 1.5.2024 klo 11.30 – 14.30.
Tervetuloa herkuttelemaan Näsijärven rannan upeimpaan ravintolasaliin. ✨

Lue lisää