Hyvästi kuivat kokoukset – kokousta spa-osastollamme tai saunassa

Muistithan pakata uikkarit mukaan?

Meille on tärkeää, että nautit olostasi ja palaveristasi kokonaisvaltaisesti – eli siis kokousvaltaisesti. Murikanrannan spa ja eri saunavaihtoehdot hemmottelevat arjen keskellä. Rantasaunat sekä spa-osasto porealtaineen ovat myös hyvä lisä kokous- tai tyky-päivään ja tuovat helposti pientä luksusta aktiviteettien kylkeen. Spa-osasto saunoineen on avoinna iltaisin ja kuuluu pakettiin kaikkien majoituksen sisältävien kokousten- sekä tapahtumien yhteydessä. Kuntosalimme käyttö on myös ilmaista vierailijoillemme.

Tilaa kokoustilaksi rentouttava spa-osastomme

Meillä voit rentoutua uudella, syksyllä 2018 valmistuneella spa-osastolla. Tunnelmallinen spa toimii loistavana hemmotteluna kokouspäivän päätteeksi – tai sen aikana. Voit nimittäin pitää kokouksen halutessasi myös altailla ison näyttöseinän ja videotykin ansiosta.

Murikanrannan spa-osastolta löydät:

  • 2 kpl 8 hengen poreallasta
  • 2 kpl 8 hengen ulkoallasta
  • kylmävesiallas
  • iso näyttöseinä ja videotykki
  • pukuhuoneet (2 kpl, 20 + 40 hlöä)
  • 2 perinteistä sähkölämmitteistä saunaa suihkuineen
  • infrapunasauna
  • höyrysauna

Voit tilata ryhmällesi myös span vieressä sijaitsevan takkahuoneen, joka sopii hyvin kokoustamiseen. Tila sopii maksimissaan 20 hengelle, ja se sisältää täydet av-välineet ja pienen keittiön.  

Kokousta tai vietä iltaa rantasaunalla vain 10 metrin päässä Näsijärvestä

Voit tilata ryhmällesi myös span vieressä sijaitsevan rantasaunan takkahuoneen, joka sopii hyvin kokoustamiseen. Tila sisältää täydet av-välineet sekä pienen keittiön ja sopii maksimissaan 20 hengelle (istumapaikkoja 15 hengelle).

Turvekattoinen rantasaunamme sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä päärakennuksesta. Lempeän kipakoista löylyistä tunnettu rantasauna pitää sisällään kaksi saunaa. Saunaillan tarjoilut voit tilata suoraan takkahuoneeseen, jossa on myös anniskeluoikeudet.

Saunasta pääsee helposti pulahtamaan Näsijärveen niin kesällä kuin talvella.

Lue lisää rantasaunasta

Lähetä tarjouspyyntö spa-osastosta tai rantasaunasta