Tykyideoita virkistyspäivän järjestämiseen

2020

Pidä teemajuhlat, tilaa ammattipuhuja inspiroimaan työntekijöitä ja tarjoa osallistavia aktiviteetteja! Olemme keränneet tähän artikkeliin muutamia suosittuja tykyideoita virkistyspäivän järjestämiseen, joista toivottavasti on iloa, kun suunnittelette tulevan tykypäivän ohjelmaa.

Bisnes vaatii onnistuakseen tehokasta työpanosta mutta myös paljon joustamista ja venymistä, mistä aika ajoin on hyvä palkita myös omaa henkilöstöä. Mukava, yhdessä vietetty virkistyspäivä on omiaan ryhmähengen ylläpitämiseen, onnistumisten juhlimiseen sekä rentoutumiseen, jota jokainen kaipaa – niin työntekijät, hr-henkilöstö kuin yrityksen johtohenkilöt.

Virkistyspäivän järjestäminen tarvitsee aina ajallista ja ajatuksellista panosta. Työntekijät on mukava palkita laadukkaalla ohjelmalla, joka viestii myös itsessään siitä, että työntekijöitä ja heidän työpanostaan arvostetaan. Onnistunut virkistyspäivä kantaa pitkälle, ja tapahtumaa on hauska muistella kahvipöydässä tulevina viikkoina. Tykypäivän ohjelman suunnitteluun kannattaa siis aina panostaa, sillä virkistyspäivä on kesäloman jälkeen tunnetusti se kaikkein odotetuin juhla pikkujoulujen ohella.

Olemme keränneet avuksesi muutamia loistavia tykyideoita virkistyspäivän suunnitteluun. Autamme mielellämme onnistuneen virkistypäivän järjestämisessä ja loihdimme tiloihimme toivotun tunnelman valaistuksen ja laadukkaan audiojärjestelmän avulla!

Inspiroi työntekijöitä ja kutsu paikalle kiinnostava puhuja

Hauskanpidon lisäksi virkistyspäivän ohjelma voi olla myös arvoa ja merkitystä luovaa sisältöä: ammattipuhujat pystyvät tarjoamaan työntekijöille uusia näkökulmia, inspiraatiota, tietoa ja asiantuntijuutta. Esiintyjiä voivat olla monenlaiset kulttuuripersoonat, tutkijat, viihdealan ammattilaiset tai vaikka menestyneet valmentajat, joilla on vankkaa osaamista ja pelisilmää yhteishengen nostattamisesta.

Tykyideoiksi sopivat myös erilaiset osallistavat aktiviteetit

Osallistava ohjelma on tärkeässä roolissa onnistuneen virkistyspäivän järjestämisessä. Erilaiset workshopit ja yhteistyötä vaativat hauskat haasteet kasvattavat ryhmähenkeä ja luovat siteitä myös niiden työntekijöiden välille, jotka eivät vielä vietä liian paljon aikaa toistensa kanssa. Joten, vaikka työryhmien arpominen on helppoa, kannattaa joukkueet suunnitella etukäteen siten, että työntekijät pääsevät tutustumaan myös uusiin ihmisiin oman firman sisältä.

Murikanrannan suosittuja ohjelmanumeroita ovat olleet esimeriksi roomalaiset ja kreikkalaiset olympialaiset, joissa voi oppia keihäänheittoa ja hieroa älynystyröitä visaisissa pulmissa: kääntele palikoita, selvitä arvoitukset, kokoa palapelit, ratkaise älypelit ja selätä matemaattiset ongelmat!

Virkistyspäivä on yhteinen juhla

Virkistyspäivän tavoitteena on palkita arjen ahertajat. Sen vuoksi ei ole lainkaan huono idea kuulla tykypäivän ideoita myös omilta työntekijöiltä. Vanhan koulun suljettu lippuäänestys toimii aina, minkä lisäksi monenlaiset verkossa toteutettavat pollit ja kyselyt auttavat suunnittelemaan ja huomioimaan työntekijöiden toiveet ja tarpeet. Näin kaikki pääsevät ääneen, eivätkä päätökset jää ainoastaan innokkaimpien ja kovaäänisten päätettäväksi.

Tervetuloa viettämään onnistunutta virkistyspäivää Murikanrantaan!