Murikanranta Hanselin sopimustoimittajaksi

2019

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel on valinnut Kokoushotelli Murikanrannan kokous-, tapahtuma- ja virkistyspalvelujen sopimustoimittajaksi. Sopimuskausi on kaksivuotinen ja kattaa vuodet 2019–2020. Valinta tehtiin Hanselin tekemän kilpailutuksen perusteella.

Valtiohallinnon puitesopimus herättää Murikanrannassa paljon iloa ja tyytyväisyyttä. Valinta vahvistaa Murikanrannan vahvaa asemaa kokous- ja tapahtumapaikkana Tampereen seudulla. Kokoushotelli Murikanranta on ainutlaatuinen kokoushotelli Tampereen Teiskossa, joka tarjoaa laadukkaita tiloja ja palveluita yrityksille ja yhdistyksille. Uuden sopimuksen myötä myös Hanselin piirissä olevat toimijat pääsevät käyttämään Kokoushotelli Murikanrannan palveluita eri tilaisuuksiin.

Murikanrannan tasokkaisiin kokoustiloihin mahtuu yhteensä yli 300 henkeä. Tilat tarjoavat erinomaiset puitteet seminaareihin, kokouksiin, konferensseihin, yritysten juhliin ja tapahtumiin sekä tyhy-päiviin. Pirkanmaan ympäröivään järviluontoon kauniisti sulautuva hotelli uudistettiin täysin syksyllä 2018. Nyt vieraat pääsevät nauttimaan mm. uudesta, tunnelmallisesta spa-osastosta.

Lisäksi Murikanrannassa palvelee kaksi ravintolaa. Rannalla lämpiää hirsisauna, josta voi pulahtaa Näsijärveen kesät talvet. Tampereelta hotelliin on matkaa noin 40 minuuttia.