Työpaikan pikkujoulut Tampereella

Vietä ikimuistoiset pikkujoulut Tampereella 2020!  Entäpä jos tänä vuonna soisit juhlatoimikunnalle vapauden juhlien järjestämisestä ja luottaisit (lähes) kaiken Murikanrannan osaaviin käsiin. Juhlien ja tapahtumien toteuttaminen on intohimomme, ja uusitut tilamme mahdollistavat aina toiveiden mukaan räätälöidyn vaihtoehdon.

Pikkujoulukausi tekee tuloaan! Pian juhlitaan ja rentoudutaan yhdessä oman työporukan kanssa, käydään läpi mennyttä vuotta ja yhteisiä onnistumisia. Ehkäpä parhaat ansiot ja projektit palkitaan myös pienellä lahjalla ja kunniakirjalla illanvieton yhteydessä? Pikkujoulut nimittäin ovat tykypäivien ohella juuri niitä hetkiä, jolloin kannattaa jakaa kiitosta hyvin tehdystä työstä.

Murikanrannan pikkujoulut Tampereella

Murikanranta sijaitsee kauniissa ja metsäisissä maisemissa upean Näsijärven rannalla. Joten, mikäli olet järjestämässä pikkujouluja Tampereella, anna meidän auttaa: meiltä löydät monipuoliset tilat, virkistävän ja rentouttavan spa-osaston saunoineen sekä jouluisen buffetpöydän, jonka tarjoiluissa myös erityisruokavaliot on huomioitu. Tilamme ovat myös aina varattavissa yksityiskäyttöön ja niitä voi somistaa mielensä mukaan pikkujoulujen teemaan sopivaksi.

Kokouspaketit ja pikkujoulut Tampereella

Ensin työ, sitten huvi. Vuosien saatossa monet asiakkaistamme ovat yhdistäneet pikkujoulujen yhteyteen esimerkiksi kokous- tai koulutuspäivän. Innostavat luennot tukevat tekemistä ja workshopit pitävät yllä yhteishenkeä. Tilamme taipuvat moneen, ja kun haluat tehdä kokouksen järjestämisestä äärimmäisen helppoa ja mukavaa, voit aina valita valmiin kokouspaketin.

Murikanrannan kokouspaketeista löytyy useita vaihtoehtoja monenlaisiin tarpeisiin ja eri kokoisille ryhmille. Esimerkiksi päiväkokouspaketti pitää sisällään valitun kokoustilan, runsaan aamiaisen ja keittiömestarin herkullisen lounaan noutopöydästä sekä iltapäiväkahvit ja makean kahvileivän.

Mikäli osallistujamäärä on suuri, suosittelemme kokoustilaksi auditoriota tai palloiluhallia. Jos olet liikkeellä pienemmällä porukalla, kannattaa ehdottomasti tutustua tunnelmallisen rantasaunan takkahuoneeseen tai rentoon kirjastoon. Autamme mielellämme valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon, joten voit aina ottaa meihin yhteyttä kaikissa ajatuksissa ja mieleen nousseissa kysymyksissä.

Vietä mukavat yön yli -pikkujoulut Tampereella

Miksi kiirehtiä, kun pikkujouluihin ja yhdessäoloon voi satsata – myös aikaa. Perinteisten, yhden päivän mittaisten pikkujoulujen lisäksi Murikanrannassa järjestät myös mukavat yön yli -pikkujoulut isommallekin porukalle. Mikä sen parempaa, kuin rentoutua ajan kanssa ja herätä seuraavaan aamuun puhtaista lakanoista. Runsaassa aamupala-buffetissa on huomioitu myös erityisruokavaliot.

Murikanrannan kokoushotellista löytyy yhden ja kahden hengen huoneiden lisäksi perhehuoneita, joihin mahtuu neljä yöpyjää, joten ne soveltuvat hyvin niin ryhmille kuin lapsiperheille. Meillä on tilaa majoittua meillä kaiken kaikkiaan 208 henkilölle, joten myös suuremmat tapahtumat  onnistuvat. Kaikki hotellihuoneet sijaitsevat saman katon alla, joten voi helposti ja nopeasti kipaista kokoustiloihin ja ravintoloihin. Murikanrannassa kaikki löytyy samasta pihapiiristä!

Ne vähän erilaiset Tampereen pikkujoulut Näsijärven rannalla

Nauti kahden rantasaunan lempeistä löylyistä ja ihastele talvista tähtitaivasta ulkoaltaasta käsin. Vaikka perinteiset joulunaikaa kunnioittavat juhlat ovat monen mieleen, ja vaikka tonttulakkiin on aina yhtä hauska sonnustautua, Tampereen pikkujoulut voivat viedä sinut vaikka maailman toiselle puolen! Kyllä, luit aivan oikein.

Tampereelta Havaijille pikkujouluja viettämään

Miltä kuulostaisi esimerkiksi pikkujoulut Tampereella Havaiji-teeman mukaan? Tai vaikka lattaribileet Kuuban tyyliin? Kahdella ulkoaltaalla ja kahdella porealtaalla varustettu spa-osastomme sopii tähän mainiosti, ja tilat voi varata kokonaan yksityiskäyttöön firman pikkujoulujen ajaksi.

Spa-tilojen muokattava valaistus, laadukas esitystekniikka ja loistava äänentoisto luovat monenlaisia mahdollisuuksia erilaisten ilmeiden luomiseen, joissa vain mielikuvitus on rajana! Spa-osastolta löytyy myös baari ja anniskeluoikeudet. Meiltä onnistuu myös teemaan sopivien drinkkien ja alkoholittomien moktailien suunnittelu ja tarjoilu.

Pikkujoulut Tampereella 2020 -muistilista

Tilojen somistus. Koristelemme ravintolatilat talon puolesta marraskuun loppupuolella. Halutessasi voit myös tuoda omia koristeita varattuun tilaan ja laittaa paikan oman näköiseksi.

Joulupöytä. Murikanrannalla on tarjolla valmiit pikkujoulumenut joista valita. Otamme kuitenkin aina asiakkaan toiveet huomioon ja menuihin voidaan tehdä muutoksia, mikäli sopivaa vaihtoehtoa ei löydy

Allergiat. Huomioimme erityisruokavaliot. Ilmoitathan mahdollisista allergioista ja rajoitteista meille hyvissä ajoin, sillä haluamme panostaa kunnolla kaikkiin ruokalajeihin.

Valomerkki. Murikanrannan valomerkki annetaan viimeistään kello 01.30. Aikainen valomerkki ei kuitenkaan ole yleensä ollut ongelmaksi seuraavan päivän maittavaa aamupalaa ja mahdollista ohjelmaa ajatellen.

Rentoudu. Niskakivut häviävät saunan löylyissä, lämpimät porealtaat hellivät mieltä ja kehoa. Meillä järjestetyissä pikkujouluissa ei sovi hoppuilla vaan nauttia Murikanrannan kauniista miljööstä ja loistavasta palvelusta.

Miksi pikkujouluihin kannattaa panostaa?

Pikkujoulujen merkitystä ei kannata aliarvioida, sillä ne ovat monille vuoden kohokohta sekä odotettu palkinto pitkistä työpäivistä ja kaikesta vuoden aikana tapahtuneesta venymisestä, kun aikataulut ovat olleet tiukalla ja töitä on paiskittu yliajalla. Pikkujoulujen tavoitteena on myös viettää yhteistä aikaa ja samalla nostaa ryhmähenkeä sekä ennen kaikkea rentoutua. Murikanrannan pitopalvelu varmistaa myös sen, ettei hyvä ruoka ja juoma lopu kesken.

Tervetuloa pikkujouluilemaan!

Lähetä tarjouspyyntö pikkujouluista