Tampereen Murikanrannassa on aktiviteetteja joka lähtöön

Oletko järjestämässä työpaikan virkistyspäivää ja mietit mitä tehdä Tampereella? Vai kaipaako kokouspäiväsi ohjelmaa? Meiltä löydät monipuoliset aktiviteettipaketit joka lähtöön.

Murikanrannasta löydät kiinnostavan ja hauskan kattauksen erilaisia aktiviteetteja, joiden parissa voi viettää aikaa tunnista kokonaiseen päivään. Paketteihin kuuluu mm. kevyttä ja haastavampaa liikuntaa, erilaisia esittelykierroksia, frisbeegolfia ja olympialaisia.

Kysy lisää, niin mietitään teidän porukalle sopiva ohjelmakokonaisuus.

Pyydä tarjous >

Virkistyspäivälle aktiviteettejä, joita et osannut edes ajatella

Haluaisitko kokeilla tiimisi kanssa jotain uutta? Tai vierailla porukalla kiinnostavassa kohteessa? Yhteiset elämykset innostavat hauskaan tekemiseen ja oppimiseen. Mukana on toiminnallisia ja vähemmän toiminnallisia paketteja. Aktiviteetit järjestää Pekan Pakomatkat.
Lisätiedot: Elina Kulmala, info@pakomatkat.fi, puh. 040 749 6594

Sauvakävely

Kaikille sopiva liikuntamuoto vetreyttää lihakset työpäivän jälkeen. Opi kävelemään oikein vaihtelevassa maastossa.

Kesto 45 min
Ryhmäkoko 10–25 henkilöä
Hinta alkaen 25 €/hlö

Sähköpyörällä maalaismaisemassa

Kokeile sähköpyörän keveyttä luonnonkauniissa Teiskossa. Maisemat vaihtuvat kuin itsestään sähköllä tai lihasvoimalla. Samalla saat ajoelämyksen, joka hymyilyttää vielä huomennakin.

Kesto 1 tunti
Ryhmäkoko 5 henkilöä
Hinta alkaen 40 €/hlö

Tiimikilpailut

Kyteekö porukassanne kilpailuvietti? Kaipaatteko älyllisiä pähkinöitä ja toiminnallisia haasteita? Leikkimieliset tiimikisat vahvistavat loistavasti yhteishenkeä, ja ne sopivat isommallekin porukalle. Aktiviteetit järjestää Suomen tapahtumatuotanto.
Lisätiedot: Jenni Sillantaka, jenni.sillantaka@finnevent.fi,
puh. 040 700 5416

Tarkkuuskisat – Ne siistimmät tiimikisat

Rauhalliset ja tyylikkäät mutta kuitenkin kilpailuhenkiset tarkkuuslajeihin perustuvat tiimikisat. Näihin kisoihin voi osallistua vaikka puku päällä! Laser Skeet – laserhaulikkoammuntaa lentäviin kiekkoihin. Automaattinen pisteytys tulostaululle. Viisi ampujaa voi ampua samaa kiekkoa samaan aikaan. Järjestelmä tunnistaa kunkin osumat. Crown Darts – brittiläistä jättitikanheittoa nurmikkomaalitauluihin. Minifrisbee – tarkkuusheittoa maassa olevalle maalialueelle. Jousiammunta – klassista jousiammuntaa jousilla ja nuolilla. Lisälajit, kuten veitsenheitto, jättiritsa-ammunta ja kirveenheitto myös mahdollisia. Fun Golf – tarrapallogolfia tarkkuuslyöntipelinä suuriin tarranauhamaalitauluihin.

Kesto: 1–2,5 tuntia
Ryhmäkoko: 10–60 henkilöä
Hinta alkaen 1 350 €/15 henkilöä

Ällistyttävä kilpailu – 2-64 tiimin jännityskisa

Todellinen jännitysnäytelmä tiimikisailuksi! Ällistyttävässä kilpailussa voi samanaikaisesti kisailla jopa 64 viiden hengen tiimiä. Kaikki kahdeksan tehtävää vaativat erilaista yhteistoimintaa, joten jokaisen tiimin jäsenen osuus on suorituksessa arvokas. Lajit ovat leikkimielisiä. Lajeissa ei pärjää ainoastaan nopein ja voimakkain. Tiimit ohjeistetaan ennen jokaista suoritusta. Tiimeillä on mahdollisuus taktikointituokioon suorituksen tehostamiseksi. Kaikki lajit ovat helposti omaksuttavia, kilpailullista jännitystä sisältäviä ja sopivat lähestulkoon kaikille. Kilpailijoilla on takuulla hauskaa yhdessä! Kaikki joukkueet kiertävät kaikki pisteet, jonka jälkeen 2-3 parasta joukkuetta selviytyy yleisölajina suoritettavaan finaaliin. Finaalin jälkeen paras joukkue palkitaan. Pienet palkinnot sisältyvät aktiviteetin hintaan.

Kesto 1,5–2 tuntia
Ryhmäkoko 2–64 tiimiä, 10–320 henkilöä
Hinta alkaen 975 €/15 henkilöä

Pärjääjät – Leikkimielinen ja kevyesti armeijahenkinen tiimikisa

Leikkimielinen Boot Camp -tiimikisa, jossa ohjaajien opastuksella testataan tiimien yhteistyökykyä, päättelykykyä, kommunikointia ja tarkkuutta. Ohjelmassa olevat testilajit on valikoitu niin, että ne soveltuvat lähes kaikenkuntoisille. Toimiva ohjelmapaketti sisältää esimerkiksi seuraavat lajit: Ammunta: ryhmissä ammutaan isoilla laseraseilla ohi lentäviin kiekkoihin. Pomminpurku: joka tiimillä on salkkupommi pöydällä, joka tulisi deaktivoida ennen kuin ajastin laukaisee ”räjähteen”. Viestintä: ryhmien tulee viestittää sisäisesti toisilleen lippuviestinnän keinoin. Monitaitorasti: puolijoukkueteltan pystytys, varsikranaattien heittoharjoitus ja armeijaritsalla tarkkuusammuntaa. Lisäksi ohjelmaa voidaan ajoittain ja alueittain höystää mm. maastoruokailulla, telttasaunalla, värikuulasodalla, kovapanosammunnalla, erikoiskuljetuksilla, armeijamaisella kuntopiirillä tai itsepuolustusharjoitteilla.

Kesto 2–2,5 tuntia
Ryhmäkoko 20–60 henkilöä
Hinta alkaen 1 700 €/15 henkilöä

Laser Skeet

Monipuolinen ja turvallinen savikiekkoammuntakisa lasertoimisilla, mutta muuten aidoilla haulikoilla. Käytössä ilmassa lentävät kiekot, joihin osuessaan ampujat saavat tulostaululle pisteensä automaattisesti. Viisi henkilöä voi ampua kerrallaan. Laukaisuäänet kaikuvat tulostaulun kaiuttimista. Aseet eivät potkaise, ja kiekot kerätään talteen, joten ammunta on täysin harmitonta ja ekologista. Suuremmille ryhmille omatoimiaktiviteetteja vuoroansa odottaville ampujille.

Kesto 1 tunti 15 min (lisäaktiviteetit max 1,5 tuntia)
Ryhmäkoko 10–15 henkilöä
Hinta alkaen 750 €/15 henkilöä

Lipun metsästys – “Geokätköilyä” lähiympäristössä

Liikunnallinen lipunmetsästyspeli lähialueella. Käytössä minitabletit etsintävälineinä. Pelissä automaattinen pisteytys löydetyistä lipuista ja aarteista! Pelin aikana voi myös ”ansoittaa” vastapuolen pelaajia. Pelissä liikutaan pareittain etsintälaitteen ja radiopuhelimen kanssa. Erinomainen tiimityöskentelylaji, johon jokainen voi osallistua oman kuntonsa mukaisesti. Lipun metsästys on valtakunnallinen innovaatiopalkittu liikuntatuote.

Kesto 1,5–2,5 tuntia
Ryhmäkoko 10–45 henkilöä
Hinta alkaen 950 €/15 henkilöä

Virus – Tehtävänä pelastaa ihmiskunta!

Maailmanlaajuinen virusepidemia on saavuttanut alueemme. Juuri kehitetty vastalääke on visusti lukkojen takana superturvallisissa säilytyslaatikoissa, mutta lääkkeen kehittäjä on kadoksissa. Ensimmäisenä paikalle saapuvat ovat hätätilan vuoksi oikeutettuja avaamaan monimutkaisen koodiston lukitsemat laatikot. Virus-mysteeripelin lisäksi tarjolla viisi muuta liikuteltavaa, eri kohteisiin soveltuvaa peliä, joissa kaikissa tarvitaan pakopeleistä tuttua päättelyä – ilman että ryhmää lukitaan sisälle tilaan.

Kesto 1,5 tuntia
Ryhmäkoko Max 20 tiimiä, 15–120 henkilöä (suositus 5 henkilöä/tiimi)
Hinta alkaen 1 000 €/4 tiimiä

Älyhauskat sisäkilpailut

Vapauttavan huvittavat sisätiimikisat huumorin ystäville. Lajivalikoimaan kuuluu esimerkiksi: jättihanskat käsissä rakennettavia ämpäripyramideja, reaktiotestejä jurrilasit päässä, summerirata ja Bongo bongo, jossa rummutetaan musiikin tahdissa. Lisäksi tarjolla on kymmeniä muita isompia ja pienempiä pelejä puitteiden ja ryhmän mukaan räätälöitynä.

Kesto 1–2 tuntia
Ryhmäkoko 10–60 henkilöä
Hinta alkaen 995 €/15 henkilöä

Hyvinvointiharjoitukset

Stressaako? Onko aina vähän kiire? Hyvinvointiharjoituksissa kiinnitetään huomiota läsnäoloon, pysähtymiseen ja luonnosta kumpuavaan voimaan.  Rauhalliset harjoitukset sopivat kaikille. Lisätiedot: myynti@murikanranta.fi

Kiinnostaako karaoke?

Murikanranta taipuu myös karaokenäyttämöksi! Biisinnälkäisille on tarjolla karaokekeikka laitteineen. Juontajalla on mukana laaja musiikkivalikoima, joten alkuillasta juontaja voi toimia DJ:nä nostaen hiljalleen tunnelmaa. Karaoken järjestää Popmaster. Lisätietoja: tommi.innala@popmaster.fi, p. 0400 238058.

Aktiviteettien yleiset ehdot

Aktiviteettitarjous tehdään aina räätälöidysti. Henkilömäärä tulee vahvistaa viimeistään 7 päivää ennen tapahtumaa. Mikäli ryhmä on vahvistettua henkilömäärää suurempi, veloitus tehdään toteutuneen henkilömäärän mukaisesti. Hintoihin lisätään alv 10 % tai 24 %.