Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme huoltomiestä ja kerroshoitajaa

Kokoushotelli Murikanranta toimii luonnon keskellä Tampereen Teiskossa, Näsijärven rannalla. Opistoasiakkaiden tinkimättömän palvelemisen lisäksi Murikanranta myy ja järjestää paljon erilaisia kokouksia ja tilaisuuksia laajojen, moniin muotoihin taipuvien kokous- ja ravintolatilojen mahdollistamana.

Kaikki hotelli-, ravintola- ja koulutustilamme ovat valmistuneet mittavasta perusparannushankkeesta reilu vuosi sitten. Tilamme ovat teknisesti modernit ja uusitut mahdollistaen erinomaisen asiakaspalvelun.

Haemme nyt joukkoomme kiinteistön huoltomiestä vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen (varsinainen työaika 112,5 t/3 viikkoa). Työtä tehdään pääsääntöisesti päivisin arkena ja viikonloppuna. Lisäksi huoltomiehen työhön kuuluu päivystys vuoroviikoin 1 tunnin saapuvillaolovelvoitteella. Työhön kuuluu myös vahtimestarin ja kokousisännän töitä, jolloin asiakaspalvelutaidot, myös muilla kuin suomen kielellä, korostuvat.

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus monipuolisista kiinteistöhuollon töistä sekä ammatillinen pätevyys tehtävään. Eniten kuitenkin arvostamme myönteistä suhtautumista työtä, asiakkaita ja työyhteisöä kohtaa. Oma auto on tarpeen työn luonteen ja sijaintimme vuoksi.

Tarjoamme vakaan työtehtävän kehittyvässä yhtiössä yhdessä erinomaisten henkilöstöetujen kanssa. Noudatamme MaRaVa-alan työehtosopimusta talokohtaisin lisäsopimuksin.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava huoltomies Hannu Laakso arkisin klo 10.00-11.00 välisenä aikana, puh. 040 738 8979.  

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa sähköpostitse 24.1.2020 klo 16.00 mennessä: juha.leppaniemi@murikanranta.fi. Viestin aiheeksi “Huoltomies”.

*******************************************************************

Lisäksi haemme joukkoomme kerroshoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen (112,5 t/3 viikkoa). Työtä tehdään pääsääntöisesti päivisin arkena ja viikonloppuna. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta siivoustyöstä ja mahdollisesti alan tutkinto. Eniten kuitenkin arvostamme myönteistä suhtautumista työtä ja työyhteisöä kohtaa. Oma auto on todennäköisesti tarpeen työpaikkamme sijainnin vuoksi.

Tarjoamme vakaan työtehtävän kehittyvässä yhtiössä yhdessä erinomaisten henkilöstöetujen kanssa. Noudatamme MaRaVa-alan työehtosopimusta talokohtaisin lisäsopimuksin.

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellipäällikkö Jaana Ylistö arkisin klo 10.00-11.00 välisenä aikana, puh. 040 776 2953.  

Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa sähköpostitse 24.1.2020 mennessä: jaana.ylisto@murikanranta.fi. Viestin aiheeksi “Kerroshoitaja”.