5 + 1 syytä järjestää tilaisuus Murikanrannassa

Syksyn tapahtumakausi on jo täydessä käynnissä, eikä pikkujoulujakaan tarvitse enää pitkään odotella. Nyt onkin oikea hetki ottaa kalenteri esiin ja varata syksyn ja talven kokoustilat kerralla kuntoon.

Miksi järjestäisit tilaisuuden juuri Murikanrannassa? Meillä voit pitää onnistuneen palaverin, seminaarin, tyhy-päivän, pikkujoulut tai muun tilaisuuden viidestä syystä:

1. Kattavat kokous- ja tapahtumatilat. Myös suurempi porukka mahtuu meille hyvin. Murikanrannassa on useita kokous- ja ryhmätyötiloja jopa 300 hengelle. Auditorio on 150 hengelle.

2. Hyvä sijainti ja ilmainen pysäköinti. Ajomatka Tampereen keskustasta käy 40 minuutissa. Lisäksi meillä on paljon ilmaista pysäköintitilaa.

3. Erinomaiset palvelut saman katon alla. Murikanrannassa sinua palvelee kaksi tasokasta ravintolaa. Lisäksi voit rentoutua tunnelmallisella spa-osastollamme tai ottaa löylyt rantasaunalla. Myös erilaiset aktiviteettipaketit ovat käytettävissäsi.

4. Yli yön palaveri onnistuu. Meillä voit tietysti myös majoittua mukavasti. Murikanrannassa on yhteensä 104 hotellihuonetta 208 hengelle.

5. Ainutlaatuinen miljöö. Pirkanmaan järviluonto, Näsijärven ranta. Kauniimpaa ja rauhaisampaa sijaintia saa hakea.

+ Täydellinen pikkujoulukohde! Murikanrannan spa-osastolla tai rantasaunalla järjestät helposti tunnelmalliset pikkujoulut tiimin tai yrityksen kesken. Sauna lämpiää ja myös avantouinti on mahdollista. Huolehdimme tarvittaessa myös illan ruokatarjoiluista.

Tee varaus
Soita 020 774 1507 tai 040 776 2953
Lähetä sähköpostia myynti@murikanranta.fi
Katso yhteystiedot ja sijainti

Lähetä tarjouspyyntö