Kesätyöntekijöiden rekry on alkanut

Pakkanen paukkuu, mutta me mietimme jo kesää.

Haemme nyt joukkoomme kesätyöntekijöitä kesä-elokuille hotellin vastaanottoon, ravintolasaliin ja keittiöön. Kesätyötä tehdään aamu- ja iltavuoroissa (112,5 tuntia/3 viikkoa) arkena ja viikonloppuna.

Toivomme, että opiskelet matkailualaa ja/tai sinulla on jo jonkin verran työkokemusta. Eniten arvostamme kuitenkin myönteistä ja reipasta suhtautumista työtä ja työyhteisöä kohtaan. Noin viikon perehdyttämisen jälkeen odotamme, että voisit tarvittaessa työskennellä myös yksin vuorossa.

Työ alkaa kesäkuussa ja kestää noin kolme kuukautta. Kyseessä on kaksivuorotyö. Noudatamme Marava-alan työehtosopimusta talokohtaisin lisäsopimuksin.

Lisätietoja antaa hotellipäällikkö Jaana Ylistö arkisin klo 10.00–11.00 välisenä aikana: puh. 040 776 2953. Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa sähköpostitse 29.3.2019 mennessä: jaana.ylisto@murikanranta.fi. Viestin aiheeksi “Kesätyö”.

Kiinnostuitko? Hienoa! Hae paikkaa tästä.

Mikä on Murikanranta?

Kokoushotelli Murikanranta toimii yhdessä Murikka-opiston kanssa luonnonläheisissä tiloissa Tampereen Teiskossa, Näsijärven rannalla. Murikanranta myy ja järjestää paljon erilaisia kokouksia ja tilaisuuksia laajojen, moniin muotoihin taipuvien kokous- ja ravintolatilojen mahdollistamana.

Kaikki hotelli-, ravintola- ja koulutustilamme ovat valmistuneet mittavasta perusparannushankkeesta vuonna 2018. Murikanrannasta löytyy mm. tunnelmallinen spa- ja saunaosasto.

Lue lisää Murikanrannasta ja seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Tarkka osoitteemme on: Kuterintie 226, 34260 Terälahti.