Tervetuloa kylään, just sinä!

Saako teille tulla kuka vaan?

Meiltä on viime aikoina kysytty paljon, että voivatko meillä tulla käymään ihan tavalliset, yksityiset ihmiset. Varsinkin remontti ja uudet tilat ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta ja uteliaisuutta, mistä olemme tavattoman iloisia. Kokoushotelli Murikanranta todellakin on vierailemisen arvoinen paikka.

Tässä vastaus kaikille kyselijöille: kyllä voi, tervetuloa!

Etenkin ensi lauantaina 8.12. kannattaa suunnistaa Tampereen Teiskoon, sillä Murikanrannassa vietetään avoimia ovia klo 11 eteenpäin. Luvassa on koko perheen talvinen hemmottelupäivä, jolloin voi nauttia esimerkiksi uuden spa-osaston poreista ja löylyistä ilmaiseksi. Muista pakata uikkarit mukaan.

Tapahtuma sopii myös lapsille, joten tervetuloa keskelle ei mitään koko perheen voimin!

Avoimien ovien ohjelma

11.00–13.00 Talon tarjoama keittolounas & pannari

11.00–15.00 Spa aukeaa

12.00–14.00 Poniajelua lapsille (ja miksei aikuisillekin)

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin,
Murikanrannan väki